Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nagyszülők miért ilyen...

A nagyszülők miért ilyen értetlenek?

Figyelt kérdés
Megszületett a kislányunk. A születése előtt tisztáztuk mind a két oldallal, hogy nem szeretnénk, ha posztolnák a gyereket SEHOVA! Sőt azt sem ha a képet amit küldünk nekik el küldik majd Jolikának meg a többi 30 ‘’ barátnőnek ‘’. Azzal természetesen nincsen baj, ha a közeli családban küldik. De ha őket érdekelné akkor el jönnének vagy legalább írnának nekem. Szóval az is teljesen felesleges. Amint haza jöttünk anyós ki írta Facebookra, hogy megszületett a kisunoka. Mihelyt adódott alkalom fénykép csinálásra már fel is tette. Mikor kérdőre vontam az volt a válasz, hogy csak történetbe. Jó az embert egyszer el fogadja örül stb meg értettem. Nem akarok undok lenni, de tegnap megint ki tette. Hiába beszél neki az ember. A gyereket e miatt nem akarom tőle el tiltani se ez nem mehet így tovább.
nov. 12. 10:02
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
22%
Maradjunk a gyerek témánál. Te adsz neki csokit, a mama nem, te engedheted tévézni, a mama nem, te elviheted a játszótérre, a mama nem, te ránézhetsz, a mama nem. Remélem érzed a különbséget ezközött és a férjed seggfogdosása között (úristen egyáltalán hogy jött ez ide 🙈)
nov. 12. 18:13
 32/51 anonim ***** válasza:
85%

31es

Anya ad neki csokit ebéd után, a mama ebéd helyett. Te engeded tvzni délután, lefekvés előtt nem, mama lefekvés előtt közvetlen. Anya elviszi a játszótérre és figyel, hogy ne egye meg a homokot meg ne bántson más kisgyereket, a mama nem. Anya figyel rá, hogy elkérje a játékot és ne kivegye más kezéből. A mama nem.

Nyilván nem ez az általános, de akit ennyire nem érdekel mit kér a saját fia meg az unokájának az anyja abból simán kinézem ezeket. Az ilyen nagymamára nem lehet felügyelet nélkül bízni gyereket.

nov. 12. 18:47
 33/51 anonim ***** válasza:
94%
De szerintetek, kedves pszichopata válaszolók, miért van az rendben, ha valaki egy anya kérését szándékosan leszarja? Tökmindegy, ti mit gondoltok, a másik mit gondol, ezt alapvető tiszteletnek hívják, amit ti hírből sem ismertek. Tökmindegy, mit kér, az a gyerek anyja és joga van hozzá, de neked nincs jogod azt felülbírálni, ennyire egyszerű! Legyen az akár, hogy a gyerekről ne készítsen képet, vagy a gyerek csak lila ruhában járhat! Megnézném a képeteket, amikor ti kértek valamit valakitől és az a képetekbe röhög. Meg is érdemelnétek!
nov. 12. 18:52
 34/51 anonim ***** válasza:
83%
"Te adsz neki csokit, a mama nem, te engedheted tévézni, a mama nem, te elviheted a játszótérre, a mama nem, te ránézhetsz, a mama nem"-31-es, Ez a hasonlat meg max akkor állná meg a helyét, ha a szülőről lenne szó. Tehát apuka vagy anyukának lehet, de a másiknak nem. Itt nagyszülőről, semmi olyan nincs előírva ami itt kötelez, mint a szülei esetében. Ha képmutatás , akkor az egy nagynénivel szemben is, akkor viszont az egész család hadd tegyen ki nyugodtan, unokatesók, másodunokatesók stb. Nem? Ehhez max a szülőknek van joga.
nov. 12. 19:01
 35/51 anonim ***** válasza:
10%

"ha nem értünk egyet valamiben, megbeszéljük és addig se én nem viszem a toxic anyámhoz, sem a férjem az alkesz apjához, mert bocs, a másik félnek is van beleszólási joga."

Mondjuk nem összehasonlítható az, hogy a nagypapa részegen dorbézol a gyerek mellett, meg nagymama megosztott egy képet. Most ezt te se gondolod, hogy átlag apuka majd megszakítja a kapcsolatot a családjával azért, mert a nagymama képet rakott ki. Inkább puffog majd, aztán beletörösik. Ahogy átlag anyuka ugyanezt tenné a saját anyja kapcsán.

Ez csak a gyakorin létezik kommentekben, hogy ilyen csipcsup egyet nem értések miatt valaki nem beszél majd a saját anyjával, ha amúgy jó a kapcsolat. A való életben ez nem így működik, mert a többseg nem akar kapcsolatot megszakítani ilyen dolgok miatt.

nov. 12. 19:07
 36/51 anonim ***** válasza:
78%
Ha a nagyszülő írta volna ki a kérdést, őt akarnátok itt szétszedni, hogy mit képzel magáról és 20 pedofil biztos kiverte már a baba fotóira, hogy képzelte ezt.
nov. 12. 19:08
 37/51 anonim ***** válasza:
89%
35ös, Csak aki a képpel ezt csinálja, ott bőven más dolgok is vannak, az meg összességében már kiveri minden embernél a biztosítékot. Attól hogy valaki férfi még gondolkozó lény. A saját anyámnak is simán elmagyaráznám. Inkább te nem élsz a való életben, mert ez bizony így megy mindenhol. Lehet hogy te megrántod a vállad, de mi nem. Amikor a véres hasmenéses tejérzékeny lányunknál tömték volna a joghurtot, mert szerintük ez hülyeség, nincs is ilyen, mire a szám nyitottam volna a férjem hamarabb kiosztott mindenkit. Jó, ez durvább, de amikor a két hónaposnál ecsetelte, hogy ő biztosan megetetné úgy rendes kajával, hogy jól lakjon az a gyerek, szintén helyre tette. Nem minden férfi nyel le mindent. Nem tudom minek állítod be a férfi nemet.:D anyuci pici fiának? Bár van benne valami, öcsém ilyen, sajnos. Ott anya simán szidja a feleségét, azt is mosolyogva eltűri.
nov. 12. 19:24
 38/51 A kérdező kommentje:
Pontosan az én párom is ilyen! Mi ezt meg beszéltük szülés előtt , hogy nem lesz ki téve a gyerek a kirakatba. És nagyi fogadja el a döntést. Neki ebbe nincs bele szólás.
nov. 12. 20:27
 39/51 anonim ***** válasza:
89%

Ha en azt mondom a szuleimnek es a ferjem is az o szuleinek, hogy NEM rakhat ki kepet, azt miert olyan nehez megerteni? Miert kell hadakozni, ellenkezni, es homlokegyenest mast csinalni? Aztan megsertodnek, ha a szulo szankciokat vezet be.

Folyamatosan felulbiraljak a nagyszulok a szuloket. Miert? Tegnapi kerdesnel a nagyi zserbot etetett a gyerekkel, ott is volt par agyhalott kardoskodo, hogy hat a nagyinak JOGA VAN ehhez meg ahhoz. Nagy lofaszt van neki joga. Csinalja azt amire a gyereke megkeri, kesz.

nov. 12. 21:07
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a válaszokat,csak az első párat,de itt alapvetően nem az a kérdés tegyünk e ki képet a gyerekről,erről mindenkinek úgy látom úgyis megvan a velemenye. De a lényeg nem ez,hanem a szülői kérés szarba se vevése. Lehet számítani más téren is hasonlókra. Nem tudom mennyire lehet velük beszélni,de a határokat be kell tartani. Ha megszegik, szankció! Van aki csak ebből ért,vagy még ebből sem. Akkor még keményebb szankciók. A határokat ki kell jelölni,megszegesuk pedig következményekkel jár.
nov. 12. 23:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!