Megszületett a kislányunk. A születése előtt tisztáztuk mind a két oldallal, hogy nem szeretnénk, ha posztolnák a gyereket SEHOVA! Sőt azt sem ha a képet amit küldünk nekik el küldik majd Jolikának meg a többi 30 ‘’ barátnőnek ‘’. Azzal természetesen nincsen baj, ha a közeli családban küldik. De ha őket érdekelné akkor el jönnének vagy legalább írnának nekem. Szóval az is teljesen felesleges. Amint haza jöttünk anyós ki írta Facebookra, hogy megszületett a kisunoka. Mihelyt adódott alkalom fénykép csinálásra már fel is tette. Mikor kérdőre vontam az volt a válasz, hogy csak történetbe. Jó az embert egyszer el fogadja örül stb meg értettem. Nem akarok undok lenni, de tegnap megint ki tette. Hiába beszél neki az ember. A gyereket e miatt nem akarom tőle el tiltani se ez nem mehet így tovább.
Ó én simán megszakítom a kapcsolatot bárkivel, ha látványosan telibe fossa a kérésemet és egy tiszteletlen paraszt. A saját apámat már letiltottam mindenhol, és nem beszéltünk vagy 10 éve, és akkor még gyerekem se volt. A gyerekemért embert is ölnék, tehát ha én azt mondom, hogy nem lesz róla kint kép és adat sehol, akkor nem lesz (egyik gyerekemről sincs semmi).
De nálunk ebből nincs gond, fotózni lehet, posztolni nem posztolnak.
Oviban sem. Kitöltöttem, hogy nem fotózhatják, és nem is raknak ki róla semmit, ezt komolyan veszik.
nov. 12. 15:04
22/51 anonim válasza:
21, de te hiába szakítod meg a kapcsatot, ha a gyerek apja nem és megfogja a gyereket és viszi a nagyszülőkhözm
nov. 12. 15:08
23/51 anonim válasza:
22-es, olyan nincs, hogy a "gyerek apja viszi" - ha nem értünk egyet valamiben, megbeszéljük és addig se én nem viszem a toxic anyámhoz, sem a férjem az alkesz apjához, mert bocs, a másik félnek is van beleszólási joga.
Sarkítok, de ez a helyzet :)
nov. 12. 17:11
24/51 anonim válasza:
Ja, hogy te rakhatsz ki, de ő nem. Így kell elidegeníteni a nagyszülőket. Akkor te se rakj ki róla SOHA semmit és akkor nem csinálsz segget a szádból.
nov. 12. 17:25
25/51 anonim válasza:
22-es, Azért az extrém ritka helyzet, hogy apuka nem ért ilyenkor egyet. Elég szembetűnő egy ilyen nő azért. :D Általában ugyanaz a vélemény. De egyébként is érdekes házasság lehet az olyan, ahol pl az egyik félnek alkoholista-drogos anyja van akik üvöltöznek, dobálóznak, stb., a másik ilyen helyre nem szeretné vinni a gyereket, a férj meg telibe tojná ezt és csak azért is, mert hát miért ne. Nem gondolnám, hogy ez sokáig házasság maradna, ennek nulla értelme van. Én biztosan nem tudnék ilyenbe élni, de sokan nem. Kompromisszum, kommunikáció.
nov. 12. 17:25
26/51 anonim válasza:
24-es. Nálad mama is szülő?Gondolom ő szülte a gyereked. De jó lehet, ha ő mindenbe beleszólhat, nevel helyetted és stb. :D Nálunk van amit nekünk szülőknek lehet, én ha fürdőruhás képet tennék ki, de mindenki másnak tilos, aki nem mi vagyunk, akkor tilos. Mamára is ugyanúgy vonatkozik, mint egy barátnőre. Hadd döntsük már el mi. Ennyi jogot megengedsz azért a szülőknek? Akiké a gyermek.
nov. 12. 17:28
27/51 anonim válasza:
Jogilag igen, eldöntheted. Csak nem mindegy, hogy képmutató vagy-e. Szó szerint. :DD
nov. 12. 17:33
28/51 anonim válasza:
27, Igen, de azért ne adjunk már annyi jogot lassan egy nagyszülőnek, mintha ő lenne a szülő. Egyébként képmutatás, de az is az, hogy tisztelettel megkéred ne tegyen ki és csak azért is. 26# voltam.
nov. 12. 17:37
29/51 anonim válasza:
27
Ez kb az a szitu, hogy a férjem megfoghatja a fenekem, a szomszéd meg nem. Akkor ha a férjem megfogja, én képmutató vagyok? Nem hiszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!