Megszületett a kislányunk. A születése előtt tisztáztuk mind a két oldallal, hogy nem szeretnénk, ha posztolnák a gyereket SEHOVA! Sőt azt sem ha a képet amit küldünk nekik el küldik majd Jolikának meg a többi 30 ‘’ barátnőnek ‘’. Azzal természetesen nincsen baj, ha a közeli családban küldik. De ha őket érdekelné akkor el jönnének vagy legalább írnának nekem. Szóval az is teljesen felesleges. Amint haza jöttünk anyós ki írta Facebookra, hogy megszületett a kisunoka. Mihelyt adódott alkalom fénykép csinálásra már fel is tette. Mikor kérdőre vontam az volt a válasz, hogy csak történetbe. Jó az embert egyszer el fogadja örül stb meg értettem. Nem akarok undok lenni, de tegnap megint ki tette. Hiába beszél neki az ember. A gyereket e miatt nem akarom tőle el tiltani se ez nem mehet így tovább.
Milyen címen jelentenéd ezeket a képeket a facebookon? Szerintem pont nem lehet...
Csak a SAJÁT képeidre vonatkozó választható okok vannak, de ugye a gyerek valószínűleg nem fb felhasználó, így ezek kiesnek, hisz nem te vagy a képeken.
Pont így jártam, azért kérdezem...
nov. 13. 00:49
42/51 anonim válasza:
De jelentheted, hogy a gyerekedről más engedély nélkül osztott meg képet, hozzájárulás nélkül pedig a gyerek jogainak megsértése, amit jelen esetben a szülő képvisel.
nov. 13. 06:20
43/51 anonim válasza:
És a választhatók közül mit választasz ki??? A konkrét választás érdekelt vopna, de erre továbbra sem kaptam választ...
(Amúgy én sem vagyok fenn, egy barátnőm akarta nekem jelenteni, és nem volt a helyzetre illő opció.)
nov. 13. 07:28
44/51 anonim válasza:
43-as A többiek nem az fb-re gondolnak, hanem jogi úton jelenteni.
nov. 13. 15:11
45/51 anonim válasza:
"Az ilyen nagymamára nem lehet felügyelet nélkül bízni gyereket."
Ez majd jusson eszébe a szülőnek amikor lepasszolná hozzá a gyerekét a két és fél hónapos nyári szünetben. :D Akkor majd milyen jól jönne az aljas nagyi, de hát sajnos be lett perelve egy kép miatt.
nov. 13. 15:35
46/51 anonim válasza:
Jaj 3 pipás, te még mindig itt rontod a levegőt ezzel a lepasszolós szöveggel? Anyád még mindig nem szeret?
nov. 13. 15:39
47/51 anonim válasza:
44!
Pont ezért címeztem a 9. válaszolónak.
(Egy egyszeri, 24 órára kikerülő képnél a fb jelentésnek lehet értelme, de a jogi útra terelésnél utólag már semmi, max. a saját vállam veregethetem meg, hogy jó kemény voltam...)
nov. 13. 15:49
48/51 A kérdező kommentje:
45! Mivel mind a ketten magánvállalkozunk ezért nem kell senkinek sem vigyázni! Magunknak vállaltunk gyereket! Nyaralni se szeretnénk menni nélküle, ha pedig vacsorázni szeretnénk van annyi pénzünk hogy hívtunk egy babysitter-t. Ugyanis a nagyinak egyszer szóltunk míg egész kicsi volt, hogy míg el megyünk boltba és nem szeretnénk oda vinni betegség miatt vigyázzon rá. A válasz az volt: tudjuk e hogy nem ingyen megy az autó hanem x összegért ?
nov. 13. 16:43
49/51 anonim válasza:
Jaja, a szokásos, jönnek az apránként csepegtetett infók, hogy a mama amúgy is egy szararc. :D Annyira átlátszó.
"Jaj 3 pipás, te még mindig itt rontod a levegőt ezzel a lepasszolós szöveggel? Anyád még mindig nem szeret?"
Igen, mindig leírom és már előre ezen röhögök, hogy hirtelen mindig vállalkozók lesznek a szülők :DD S lőn...
nov. 13. 18:22
50/51 anonim válasza:
49, Bocsi de rajtad kívül nem mindenki passzolja le nyárra és nem használja ki a nagyit. :D Vagy tartsam a szám, ha nem tetszik valami?Játsszam el a hülyét csak hogy vigyázzon? Inkább fizetek heti 100 ezret valakinek ezért. El nem tudom képzelni hogy élsz te basszus. Átlépnek rajtad a szülők, te meg gondolom nyelsz, majd itt adod ki a frusztrációt. Dolgozz picit magadon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!