A nagyszülők miért ilyen értetlenek?
Nem akarok a gyerekemroől félmeztelen képet vagy éppen eltorzult arcú képet látni
BAromi egyszerű, ne csinálj róla ilyen képet. Ugyanis a képeket te küldted nekik, tehát te így fotózod a kicsit... Miért is? És miért küldöd tovább az ilyen fotókat? ne mondd, hogy anyós fotózta, mert azt írod, ha érdekelné őket a gyerek, jönnének látogatóba.
Teáht: miért készül vállalhatatlan fotó, és miért kerül továbbküldésre részedről??? Pláne az első esetet köetően...
Nem kell neki képet küldeni...ennyi
Ezekből a nagyszülőkből lesznek tipikusan ázik akik 3 hónaposan csokitortával tömik majd a gyereket...
14 tuti ttoll, senki nem lehet ilyen csökött agyú.
Ha mégis igaz, be kell perelni a mamát, ugyanis a gyerek törvényes képviselője az anyja, és ha ő nem járul hozzá a gyerek képeinek kirakásához, akkor személyiségi jogokat sért a kedves mama, és meg is érdemli, hogy ne lássa az unokáját.
Itt inkább az a probléma, hogy a kedves nagymama felülbírálja a gyerek anyját (szüleit). Most még csak a képek, de később ebből komolyabb bajok is lehetnek. Mikor anyuka nem akar neki cukrot adni a nagymama meg ad, aztán 2 órán keresztül kezelhetetlen a gyerek/nem alszik el. Vagy anyuka nem enged meg neki valamit, majd nagymama kijavítja gyerek előtt hogy de Pistike nyugodtan csináljad. Nagyon össze tudja zavarni a gyereket, főleg amíg kicsi, később pedig kihasználja majd ezeket a helyzeteket. Anyuka meg szemvedhet vele 1 hétig, hogy visszaálljon a rend.
Teljesen megértem a kérdezőt. Engem is zavar, ha a MEGKÉRDEZÉSEM NÉLKÜL raknak ki képet a gyerekemről. Ha évente kikerül 1-2 kép nem probléma de legalább kérdezzen meg. (Na meg pucér meg ilyesmi képeket ki se rakjon.) Ezt minél előbb tisztázni kellene nagymamával, mert undorítóan viselkedik. Talán a megoldás a Ritkább találkozások és a nagymama folyamatos monitorozása, nehogy képet csináljon.
Ha pedig ti küldenétek neki arra nem tudtok valami olyan dolgot rakni, ami zavarja és emiatt tuti nem rakja ki a képet miatta? Pl telómon lehet matricát csinálni emberek fejeiből (ugye meglevő képekről úgymond kivágni) és azt rá tudom rakni másik képre. Ha lenne egy előnytelen arc a nagymamáról akkor azt mindig rárakni. Vagy küldeni neki 3otokról képet ahol éppen állatkertben vagytok de a gyerek fejét kitakarni egy smileyval vagy valamivel.
Nem a legjobb ötletek, de tényleg nem tudom mit lehet egy ilyen nagymamával kezdeni.
Ilyen előélettel kizárólag úgy engedném be hozzánk, hogy érkezéskor elzárjátok a telefonját egy dobozba/szekrénybe, távozáskor meg kiveszi. Ha közben hívják, akkor felveszi, majd visszateszi.
Vinnyoghat, de van mire hivatkoznotok a döntés kapcsán.
Mikor átjön oda kell rakni a mobilt egy tálkába vagy az előszoba asztalra,mert nincs baba fotózás. Ugyanez ha át mentek,ki kell tennie külön a fotózásra alkalmas telefont,plusz ha ilyen sosem hagynám vele egyedül a babát.
Nálunk anyám nem érti a glutén allergiát és még így sem eteti. De fárasztó az állandó szemforgatása.
saját anyámat nem rėg szidtam meg hogy a iskolai fényképet ami ki volt nyomtatva telefonal lefotozta ės baråtnöjėnek elküldte , mert håt barátnöje én meg közöltem hogy azt direkt neki adtuk de nem azért hogy barátnöjėnek tovább küldje.
most nem kap több képett .
ėn évente 1-2x tetem közė egy képet facebookon lányomrol szigoruan közeli barátok ismerösöknek idegenek nem láthatják .de eröl is lettetem teljesen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!