Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nagyszülők miért ilyen...

A nagyszülők miért ilyen értetlenek?

Figyelt kérdés
Megszületett a kislányunk. A születése előtt tisztáztuk mind a két oldallal, hogy nem szeretnénk, ha posztolnák a gyereket SEHOVA! Sőt azt sem ha a képet amit küldünk nekik el küldik majd Jolikának meg a többi 30 ‘’ barátnőnek ‘’. Azzal természetesen nincsen baj, ha a közeli családban küldik. De ha őket érdekelné akkor el jönnének vagy legalább írnának nekem. Szóval az is teljesen felesleges. Amint haza jöttünk anyós ki írta Facebookra, hogy megszületett a kisunoka. Mihelyt adódott alkalom fénykép csinálásra már fel is tette. Mikor kérdőre vontam az volt a válasz, hogy csak történetbe. Jó az embert egyszer el fogadja örül stb meg értettem. Nem akarok undok lenni, de tegnap megint ki tette. Hiába beszél neki az ember. A gyereket e miatt nem akarom tőle el tiltani se ez nem mehet így tovább.
nov. 12. 10:02
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
9%

Nem akarok a gyerekemroől félmeztelen képet vagy éppen eltorzult arcú képet látni

BAromi egyszerű, ne csinálj róla ilyen képet. Ugyanis a képeket te küldted nekik, tehát te így fotózod a kicsit... Miért is? És miért küldöd tovább az ilyen fotókat? ne mondd, hogy anyós fotózta, mert azt írod, ha érdekelné őket a gyerek, jönnének látogatóba.

Teáht: miért készül vállalhatatlan fotó, és miért kerül továbbküldésre részedről??? Pláne az első esetet köetően...

nov. 12. 11:33
 12/51 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell neki képet küldeni...ennyi

Ezekből a nagyszülőkből lesznek tipikusan ázik akik 3 hónaposan csokitortával tömik majd a gyereket...

nov. 12. 11:36
 13/51 A kérdező kommentje:
11es le írtam, hogy ő készíti. Ha el olvasod figyelmesen meg egyszer azt hogy nem jönnek látogatni azt azokra írtam akiknek küldi nagyi a képet. Ha Ilonka nénit meg Bözsi nénit annyira érdekli jöjjön és nézze meg. Így írtam. Szöveg értelmezés !!!
nov. 12. 11:40
 14/51 anonim ***** válasza:
2%
Miért kell ennyire nagy faxnit csinálni ebből? Engedtessék már meg a nagyinak, hogy legalább havi egy fotót posztoljon. Meg ez a ne egyen ezt- azt a nagyinál dolog is egy hülyeség. A nagyi azért van, hogy kényeztesse őket. Az én menyem is megkért, hogy ne posztoljak, pont leszarom. Vinnyog is, hogy ne adjak neki csokit, én akkor is adok, egy kis csokitól nem lesz baja.
nov. 12. 11:45
 15/51 anonim ***** válasza:
87%

14 tuti ttoll, senki nem lehet ilyen csökött agyú.

Ha mégis igaz, be kell perelni a mamát, ugyanis a gyerek törvényes képviselője az anyja, és ha ő nem járul hozzá a gyerek képeinek kirakásához, akkor személyiségi jogokat sért a kedves mama, és meg is érdemli, hogy ne lássa az unokáját.

nov. 12. 12:06
 16/51 A kérdező kommentje:
Nagyi posztolja a saját gyerekét kedves 14. És bizony az lesz a vége hogy nem lesz oda víve a gyerek sem ők sem ide hozva mert én nem fogok azzal kínlódni hogy nagyi tele eteti a gyereket mert egy kis csokitol nem lesz semmi baja aztán meg hányás van de ő nem adott semmit. Ezzel a képpel is nem az a baj, hogy kiteszi hanem hogy kértük hogy ne tegye, és csak azért is.
nov. 12. 13:07
 17/51 anonim ***** válasza:
90%

Itt inkább az a probléma, hogy a kedves nagymama felülbírálja a gyerek anyját (szüleit). Most még csak a képek, de később ebből komolyabb bajok is lehetnek. Mikor anyuka nem akar neki cukrot adni a nagymama meg ad, aztán 2 órán keresztül kezelhetetlen a gyerek/nem alszik el. Vagy anyuka nem enged meg neki valamit, majd nagymama kijavítja gyerek előtt hogy de Pistike nyugodtan csináljad. Nagyon össze tudja zavarni a gyereket, főleg amíg kicsi, később pedig kihasználja majd ezeket a helyzeteket. Anyuka meg szemvedhet vele 1 hétig, hogy visszaálljon a rend.

Teljesen megértem a kérdezőt. Engem is zavar, ha a MEGKÉRDEZÉSEM NÉLKÜL raknak ki képet a gyerekemről. Ha évente kikerül 1-2 kép nem probléma de legalább kérdezzen meg. (Na meg pucér meg ilyesmi képeket ki se rakjon.) Ezt minél előbb tisztázni kellene nagymamával, mert undorítóan viselkedik. Talán a megoldás a Ritkább találkozások és a nagymama folyamatos monitorozása, nehogy képet csináljon.

Ha pedig ti küldenétek neki arra nem tudtok valami olyan dolgot rakni, ami zavarja és emiatt tuti nem rakja ki a képet miatta? Pl telómon lehet matricát csinálni emberek fejeiből (ugye meglevő képekről úgymond kivágni) és azt rá tudom rakni másik képre. Ha lenne egy előnytelen arc a nagymamáról akkor azt mindig rárakni. Vagy küldeni neki 3otokról képet ahol éppen állatkertben vagytok de a gyerek fejét kitakarni egy smileyval vagy valamivel.

Nem a legjobb ötletek, de tényleg nem tudom mit lehet egy ilyen nagymamával kezdeni.

nov. 12. 13:21
 18/51 anonim ***** válasza:
89%

Ilyen előélettel kizárólag úgy engedném be hozzánk, hogy érkezéskor elzárjátok a telefonját egy dobozba/szekrénybe, távozáskor meg kiveszi. Ha közben hívják, akkor felveszi, majd visszateszi.

Vinnyoghat, de van mire hivatkoznotok a döntés kapcsán.

nov. 12. 13:28
 19/51 anonim ***** válasza:
88%

Mikor átjön oda kell rakni a mobilt egy tálkába vagy az előszoba asztalra,mert nincs baba fotózás. Ugyanez ha át mentek,ki kell tennie külön a fotózásra alkalmas telefont,plusz ha ilyen sosem hagynám vele egyedül a babát.

Nálunk anyám nem érti a glutén allergiát és még így sem eteti. De fárasztó az állandó szemforgatása.

nov. 12. 14:04
 20/51 anonim ***** válasza:
78%

saját anyámat nem rėg szidtam meg hogy a iskolai fényképet ami ki volt nyomtatva telefonal lefotozta ės baråtnöjėnek elküldte , mert håt barátnöje én meg közöltem hogy azt direkt neki adtuk de nem azért hogy barátnöjėnek tovább küldje.

most nem kap több képett .

ėn évente 1-2x tetem közė egy képet facebookon lányomrol szigoruan közeli barátok ismerösöknek idegenek nem láthatják .de eröl is lettetem teljesen .

nov. 12. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!