A nagyszülők miért ilyen értetlenek?
Eltiltani?😂😂😂😂
Ez azert mar sok 😂
Nem tudom mit gondol par leendo szulo …. Egy ilyen miatt kihagynád a gyerek eletebol a nagyszuleit??🤔
Hú,most fogsz dobni egy hátast, de minden ovis csoportnak, sulis osztálynak, van facebook csoportja,+még a közös ovis sulis csoport, ahol az óvodai/iskolai élet mindennapjai,rendezvények,ünnepségek vannak megosztva.Azt,hogy ne legyen megosztva semmi a gyerekedről,csak úgy tudod elérni, ha nem jár közösségbe.
A félelmedet különben megértem, nem kell neten élni az életet,és nem kell minden rezdülést posztolni.
(majdnem)Megoldás=nem küldesz képet.
"A gyereket e miatt nem akarom tőle el tiltani se ez nem mehet így tovább."
Te amúgy se tilthatod el, tekintve, hogy van annak a gyereknek apja is, akinek van joga megengedni az anyjának, hogy lássa az unokáját.
Amugy se ertem, miért te vonod kérdőre anyósod, van nekk fia, intézze ő a dolgot. Ha meg a ferjedet mégsem zavarja, ha a nagyszülő képet tesz ki, rz van, nem dönthetsz egyedül mindenben a gyerekkel kaocsolatban.
3-as, ne legyel mar ostoba.
Mielott kozossegbe kezd jarni a gyerek, a szulovel alairatnakl egy papirt, hogy megoszthatjak-e a gyerek kepeit akarhol is. Ha alairod, hogy nem, akkor onnantol kezdve buntenyt kovetnek el, ha megosztjak. Ezt a kb. 6 evesem tudja ...
Kerdezo, szerintem a ferjed beszeljen vele.
Persze lehetne ezt tovabb vinni, ergo feljelenteni szemelyisegi jogok megsertese miatt ( es ezeket nagyon komolyan veszik, erre nemzetkozi torvenyek vannak), de kinek kell ez ...
Ha nem irja oda a pontos cimeteket, nem taggel be titeket, akkor igazabol idegen nem fogja tudni, hogy ki az a gyerek, hol lakik, stb. tehat veszelyesnek nem veszelyes. Tisztaban vagyok a veszelyekkel, hog AI-vel generalhatnak rola felnottkori kepet stb., de lassuk be Kis Gizi Szentesrol gyerekenel ez eleg valoszinutlen, akkor mar inkabb a hiressegel gyerekeit celozzak meg.
Szerintem kisse felfujod, nekik nagy szo az internet, es most az unoka :)
Lehet apuka is egyetért. :) 1-es amúgy ahol ilyen értetlen egysejtű nagyika, ott minden másba is ez lesz.
Kérdező, amíg nem fogja fel ép ésszel és gyerekszinten tart addig nem kell képet küldeni ilyen egyszerű. Mi sem teszünk a gyerekeinkről, nálunk is ez ment. Mondta férjem még egy ilyen és személyiségi jogok miatt fogja elővenni pedig meg se szólaltam akkor még. MI vagyunk a szülei, MI döntjük el, nem a nagymama nyomta ki magából. Ő már felnevelt, ő akkor azt csinálhatta amit akart, itt pedig maximum egy háttérszereplő. Nálunk mondjuk brutális személyiség, az összes gyermeke elfordult tőle okkal, a férjem kerüli, csak miattam találkozott vele időnként meg engedte, hogy jöjjön, mert sajnáltam mindig, hogy hát csak az anyja. Viszont nálunk a többi se rokon se tehet ki a tudtunk nélkül. Teljesen más, ha megkérdezi, de ha ennyi se telik.. :D
Tokmindegy kinek mi a velemenye errol, a kerdezo szeretne, ha a gyereke nem szerepelne facebookon es csokolom.
Ez a lenyeg!
Ezt tiszteletben kell tartani.
Es egyebkent meg az se indok, hogy de az oviban meg suliban van csoport.
Ha nem akarod, nem fotozzak le a gyereket es nem teszik fel sehova, kulon nyiltakozatot kell errol kitolteni, hogy hozzajarulsz-e, hogy amugy egy ZART csoportba kitehetik-e a gyereket.
Nem a Marika neni osztogatja amugy a sajat oldalan, hanem a csoport zart. Persze nem tudom kinel hogy van, de nalunk igy.
Kedves Válaszolók!
Leírtam, hogy nem akarom el tiltani a gyereket e miatt mivel azzal a gyerekkel tolok ki nem pedig vele. Azt hittem, az is egyértelmű lesz hogy ezt a döntést ketten hoztuk apukával. De mi is rakunk ki képet Karácsonykor egy családi képet. Ez eddig is így volt ezután is így lesz. Szerintem ebben semmi ördögtől való nincsen. Nem akarok a gyerekemroől félmeztelen képet vagy éppen eltorzult arcú képet látni csak azért hogy valaki alá írja hogy de aranyos gratulálok nagyika. Szerintem ezt meg lehetne érteni. Véleményem az is, hogy mivel a felesége vagyok nekem is ugyan olyan szintű a véleményem ebben a családban mint a férjemet ( mármint az ő családjukban) ugyhogy én is el mondhatom a véleményem pláne akkor ha ez közös megállapodás volt a férjemmel. Ezt az egészet először ő mondta el a szüleinek de őt is le sz@rják. Az, hogy ne küldjék képet ( már nem küldök ) nem megoldás mivel akkor csinál ő amíg nem figyelek oda ( képes, igen). Sajnos volt már vele probléma a sógornőméknél is. Ott nem ez volt a probléma mivel ők is posztolták a gyereket, hanem hogy szintén nem tudták fegyelmezni a nagyikát. Szóltak neki többször is, hogy ne etesse a gyereket mégis egy kis keksz egy kis ez - az aztán egész este hányás volt - de ő csak jót akar fedőnéven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!