Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nagyszülők szívesen vállaljá...

A nagyszülők szívesen vállalják a gyereket amíg dolgotok van?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a nagyszülők, esetleg bármelyik családtagotok, szívesen vállalja-e a gyereket amíg nektek dolgotok van? Házimunka vagy akár ha el kell szaladnotok valamilyen ügyben valamerre akkor vállalják-e esetleg pár órára? Kisebb gyerekeknél aki még pl. Tápszeres, meg tudják etetni/tisztába tenni? Nagyobb gyereknél eszik/iszik/alszik rendesen addig a gyerek? A nagyszülők szívesen vállalják ezt?

aug. 22. 05:39
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
54 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%

A férjem szülei bármikor szívesen. Apósom igazi mesebeli nagypapa, olyan akinek a hátán lehet lovagolni.

Az én szüleim nagyon nagyon limitáltan. De igazából nem a gyerek miatt, hanem nekik minden miatt fáj az élet. Ha meleg van az a baj, ha esik az a baj, ha hideg van az a baj… ők gyerek előtt se segítettek semmiben. Apósom meg a sógora szívesen jöttek mikor kerítést kellett állítanunk vagy dísztéglát tettünk a házra vagy bármi volt. Az én szüleim mindenért csak a szájukat húzzák és azért nyavajognak hogy nekik miért rossz. Ezzel nem tudok azonosulni.

aug. 22. 05:45
 2/25 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon sokat vigyázunk tesóm kislányàra. Imádom én is és a férjem is. Nem probléma sem a tápszer, sem a pelus csere. 3 hónapos korában bízták ránk először pár órára. Azóta két éves és akár egész nap el van velünk. Anyai nagymama is bármikor szívesen jön, pedig 200km-re lakik, de mindent megold. A kicsi is oda van érte. Apai nagymamàval egy városban laknak de nem lehet rá számítani.
aug. 22. 05:58
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Vállalnák, de mindenki messze el, így nekünk nincs segitsegunk.
aug. 22. 06:26
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Pont mint az 1. válaszolónál.

Az én kislányomra alig-alig hajlandóak vigyázni, a nővérem 3 gyerekére meg muszáj nekik, mert ő nem kérdez csak viszi őket 😂

aug. 22. 06:56
 5/25 anonim ***** válasza:
63%
4: nálunk ráadásul egy szem unoka. 🤷‍♀️1-es voltam
aug. 22. 07:07
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk már csak anyósom él a nagyszülők közül. Nyugdíjas de még aktívan dolgozik, van egy kis saját ruhaboltja. Bármikor ha jönni kell segíteni azonnal zárja be.

Mi ha megyünk kirándulni visszük őt is ha van kedve jönni de nekünk nagyon jó a kapcsolatunk.

A férjemmel kettesben is el szoktunk menni évente 3-4 alkalommal egy hosszú hétvégére mióta a kisebb 1 éves lett.

Előtte is voltak hétvégék mikor elmentünk vacsizni vagy moziba.

aug. 22. 07:17
 7/25 anonim ***** válasza:
16%
Biztosan vállalták volna, de bármilyen házimunkát bevásárlást meg tudtam oldani mellette. És annak ellenére, hogy akkor még nem lehetett online kb semmit intézni (97-ben szültem), az is ment segítség nélkül.
aug. 22. 07:38
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha itt élnének a közelben, biztosan szívesen vállalták volna/vállalnák. De mivel messze élnek, így gyakorlatilag segítség nélkül kell megoldani (2 gyerek van).
aug. 22. 08:06
 9/25 anonim ***** válasza:
71%

Vidékiek, de alkalmanként szívesen vállalják a kislányunkat a szüleim egészen baba kora óta, ha összeszervezzük. Jól esne gyakrabban nekünk is, nekik is, de ez van, mi választottuk.

Más nincs, akire számíthatnánk.

aug. 22. 08:24
 10/25 anonim ***** válasza:
55%
Heti egyszer egy délelőttöt vállal szívesen anyósom, ez 2-3 óra. Anyukám ahogy ideje van, neki 1 óra az út autóval, macerásabb.
aug. 22. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!