Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A nagyszülők szívesen vállaljá...

A nagyszülők szívesen vállalják a gyereket amíg dolgotok van?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy a nagyszülők, esetleg bármelyik családtagotok, szívesen vállalja-e a gyereket amíg nektek dolgotok van? Házimunka vagy akár ha el kell szaladnotok valamilyen ügyben valamerre akkor vállalják-e esetleg pár órára? Kisebb gyerekeknél aki még pl. Tápszeres, meg tudják etetni/tisztába tenni? Nagyobb gyereknél eszik/iszik/alszik rendesen addig a gyerek? A nagyszülők szívesen vállalják ezt?

aug. 22. 05:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
11. Én nem pontoztalak le de mi pl 1-2 alkalommal pont vásárlás miatt vittük el mamához a gyereket. Egyrészt covid is volt akkor, nem akartunk vele egy tömött boltba menni, másrészt azért csak kényelmesebben vásárol az ember, mint egy nyugtalan kisgyerekkel. Persze, tudom ez is hozzátartozik a szülőséghez de ha van rá lehetőség, hogy néha gyerek nélkül menjünk, akkor miért ne?
aug. 22. 18:17
 22/25 anonim ***** válasza:
77%

Nálunk hála istennek apum nagyon jól tartja magát, egészséges. Nyugdíjjas és így a nyár nagy részében nála volt a kisfiam míg dolgoztam. Minek adjam be ügyeletbe ha a papa szeret vele lenni és szívesen vállalja? A gyerek is szeret ott lenni.

És igen el tudok intézni egy bevásárlást de ha mondjuk ruhákat veszünk ami a gyereknek dög unalom akkor miért kínozzam? Most csak azért ne legyen addig a nagyapjával ahol jók érzi magát mert 11es válaszoló megmondta hogy illik tudni megoldani?

aug. 22. 19:39
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Fogalmam nincs mi ez a lepontozás, én mindenkinek a zöldre nyomtam. Sokszor találkozom itt gyakorin ezzel a problémával mostanában hogy hasznos és témához tartozó válaszok is le vannak pontozva.
aug. 23. 05:15
 24/25 anonim ***** válasza:
33%

20 as...

Az volt a kerdes , hogy szivesen segitenek e. Igen amig tovabbkepzesen voltam szívesen segitettek.

Havonta meg ok viszik el maguktol nem en kerem oket ra.

Es tovabbra is azt gondolom , vasarlas meg takaritas miatt nem kell oket ugraltatni.

De egy tobb napos tovabbkepzesen megis hova akasszam a gyereket ? Esetleg kirúghatnak ha nem veszek reszt rajta. Az biztos jobb lenne.

aug. 23. 13:24
 25/25 anonim ***** válasza:
33%

24# Én meg csak reagáltam nekem hogyan "hatott" a kommented. :)

Miért illik jobban megoldani egy vásárlást a szülőknek, vagy a háztartásbeli dolgokat, mint egy továbbképzést, vagy egy-egy átlagos hétvégét? Semmi gond azzal, ha a nagyszülők szívesen besegítenek, de nem hiszem, hogy ha elmész mondjuk egy szabad, gyerekmentes hétvégéden bevásárolni is az már ugráltatásnak minősül, míg ha csak este átugrana pár órára a mama, amíg ti nyugodtan bevásároltok, az nem... :)

aug. 23. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!