A nagyszülők szívesen vállalják a gyereket amíg dolgotok van?
Nálunk hála istennek apum nagyon jól tartja magát, egészséges. Nyugdíjjas és így a nyár nagy részében nála volt a kisfiam míg dolgoztam. Minek adjam be ügyeletbe ha a papa szeret vele lenni és szívesen vállalja? A gyerek is szeret ott lenni.
És igen el tudok intézni egy bevásárlást de ha mondjuk ruhákat veszünk ami a gyereknek dög unalom akkor miért kínozzam? Most csak azért ne legyen addig a nagyapjával ahol jók érzi magát mert 11es válaszoló megmondta hogy illik tudni megoldani?
20 as...
Az volt a kerdes , hogy szivesen segitenek e. Igen amig tovabbkepzesen voltam szívesen segitettek.
Havonta meg ok viszik el maguktol nem en kerem oket ra.
Es tovabbra is azt gondolom , vasarlas meg takaritas miatt nem kell oket ugraltatni.
De egy tobb napos tovabbkepzesen megis hova akasszam a gyereket ? Esetleg kirúghatnak ha nem veszek reszt rajta. Az biztos jobb lenne.
24# Én meg csak reagáltam nekem hogyan "hatott" a kommented. :)
Miért illik jobban megoldani egy vásárlást a szülőknek, vagy a háztartásbeli dolgokat, mint egy továbbképzést, vagy egy-egy átlagos hétvégét? Semmi gond azzal, ha a nagyszülők szívesen besegítenek, de nem hiszem, hogy ha elmész mondjuk egy szabad, gyerekmentes hétvégéden bevásárolni is az már ugráltatásnak minősül, míg ha csak este átugrana pár órára a mama, amíg ti nyugodtan bevásároltok, az nem... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!