Akkor most egyik anyuka sem önmaga, és nincs jól mentálisan/fizikailag? Ez lenne az általános?
Régebb óta követek Instagramon egy 2 gyermekes influencer anyukát, aki nem mindig csak azt mutatja, hogy minden tökéletes és szipiszupi, hanem rendszeresen felvázolja a gyereknevelés nehézségeit, árnyoldalait, nyíltan leírja, hogy miket nem szeret az anyaságban, felvállalja az érzéseit, tehát nagyon őszinte.
Na de annyi a lényeg, hogy ma kitett egy posztot, ami több róla készült képből áll, és az egyik képre azt írta, hogy "úgy érzem, nem vagyok önmagam", a másikon pedig a következő kérdéseket tette fel saját magának:
"Jól vagyok? Nem."
"Boldog vagyok? Részben."
"Elég ez nekem? Nem."
Ez lenne a normális?
Anya nincs jól, de ez nem számít, mert az a lényeg, hogy a gyerekek szükségletei ki vannak elégítve, és ők boldogok? Ez így van rendjén?
A társadalom miért nem törődik jobban az anyukák mentális egészségével, jóllétével?
Nem azt szokták mondani, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyereket csak boldog, kiegyensúlyozott szülő tud nevelni (tehát boldog anya=boldog gyerek)?
Hogy van ez?
#82. Ez érvelésben elég öngól, tekintve, hogy neked nincs...
Te ráérsz full értelmetlen kérdéseket kiírkálni, én meg pont úgy ráérek válaszolni. Értelmetlen kérdésre meg nagyon másmilyen választ nem lehet adni, szóval ismét öngól, ez már 2:0.
82 nem tudom kitől kérdezted, de nekem van, kettő is, és igen kiborulok elég sokszor, van, hogy elfutnek a világból, de az anyaságot élvezem, nem adnám semmiért.
Akkor én most rohadt szar vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!