Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akkor most egyik anyuka sem...

Akkor most egyik anyuka sem önmaga, és nincs jól mentálisan/fizikailag? Ez lenne az általános?

Figyelt kérdés

Régebb óta követek Instagramon egy 2 gyermekes influencer anyukát, aki nem mindig csak azt mutatja, hogy minden tökéletes és szipiszupi, hanem rendszeresen felvázolja a gyereknevelés nehézségeit, árnyoldalait, nyíltan leírja, hogy miket nem szeret az anyaságban, felvállalja az érzéseit, tehát nagyon őszinte.

Na de annyi a lényeg, hogy ma kitett egy posztot, ami több róla készült képből áll, és az egyik képre azt írta, hogy "úgy érzem, nem vagyok önmagam", a másikon pedig a következő kérdéseket tette fel saját magának:

"Jól vagyok? Nem."

"Boldog vagyok? Részben."

"Elég ez nekem? Nem."

Ez lenne a normális?

Anya nincs jól, de ez nem számít, mert az a lényeg, hogy a gyerekek szükségletei ki vannak elégítve, és ők boldogok? Ez így van rendjén?

A társadalom miért nem törődik jobban az anyukák mentális egészségével, jóllétével?

Nem azt szokták mondani, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyereket csak boldog, kiegyensúlyozott szülő tud nevelni (tehát boldog anya=boldog gyerek)?

Hogy van ez?

okt. 14. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm szépen a válaszod. 😊

Örülök, hogy te megtalálod a szépet is a szülőségben.

okt. 16. 14:44
 72/85 anonim ***** válasza:

#71 és állította valaki, hogy nincs benne szép?

Látod ezt írtam az egyik válaszom van amit eloltottál valahol az elején.

Egy anya lehet kiborulva néha neha, de attól még lehet jó is.

Szerinted aki kiborul alkalomadtán azt el kell ásni, mert nem vigyorog minden nap?

Szerinted az egy szar anya aki nem érdemelte meg az anyaságot?

okt. 16. 18:05
 73/85 A kérdező kommentje:

72-es, és aki azt mondja, hogy nem érzi jól magát a szerepben, magányos, nem önmaga, az is élvezi az anyaságot?

Az az igazság, hogy vannak olyan anyukák, akik nemcsak néha borulnak ki, hanem minden egyes nap, és vissza szeretnének menni a régi életükbe, mert egyszerűen nem jött be nekik ez az egész, de ebbe most nem megyek bele.

Egy szóval sem állítottam, hogy bárki is szar anya, de mindegy. Zárjuk le ezt a témát.

okt. 16. 19:35
 74/85 A kérdező kommentje:
Még annyit fűznék hozzá, hogy mostanában csak olyan anyukák jönnek velem szembe az interneten, akik folyamatosan panaszkodnak, szóval nem is csoda, ha egyre többen nem mernek gyereket vállalni emiatt.
okt. 16. 19:38
 75/85 anonim ***** válasza:
34%
EGYETLEN anyuka sem önmaga. Pont.
okt. 16. 19:38
 76/85 anonim ***** válasza:
0%
#74. 😅🤣😂
okt. 16. 19:40
 77/85 A kérdező kommentje:
76-os ?
okt. 16. 19:41
 78/85 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ennek hatására a Kalányos Rozalinda sem fog tizenkettediket szülni, tök igazad van.

Élj csak a kis álomvilágodban, de ne akarj már itt senkit meggyőzni a hülyeségeidről. Mert hogy amit az érdeklődésed miatt feldob neked az algoritmus, az még qrvára nem reprezentatív.

okt. 16. 19:45
 79/85 A kérdező kommentje:
Hát jó, akkor hülyeségeket írtam. Értettem.
okt. 16. 19:48
 80/85 anonim ***** válasza:
#79. Na jó reggelt, majd csak felfogod már.
okt. 16. 19:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!