Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki megmondja nekem hogy...

Valaki megmondja nekem hogy mi szép az újszülött korban? 🥲

Figyelt kérdés

Ordít, eszik, kakil. A bimbómat szétrágta, így se elég a tej, adni kell tápszert is. Majd megint ordít mert fáj a hasa. Megint kakil, és ezt előről. A cicim fáj, a karom leszakad, a derekam szét megy. 🥲 mi a csodálatos benne? Azon kívül hogy szeretem imádom bármit megadnék érte. De ez a kor akkor sem szép. 🥲

(Bocsi, van egy kis szülés utáni depim, és muszáj volt kiadnom magamból)

#szülés #depresszió #Újszülöttkor
szept. 21. 22:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
100%

#59-es szerintem ez egyéni hogy kinél mi okoz traumát.

Egy teljesen természetes komplikációk nélküli szülés is okozhat traumát valakiben. Én pl nem voltam felkészülve erre a kiszolgáltatott érzésre amit nehéz leírni hogy mit is éreztem, de mély nyomot hagyott bennem, lehet komplikációk nélkül ezt könnyebben felejtettem volna el de így együtt véve megpecsételte azt hogy a szülés gondolatától gyomorgörcsöm van.

szept. 30. 11:27
 62/64 anonim ***** válasza:

61-es, hát igen, sajnos a szülés nem sétagalopp, és baromira meg tudja viselni a nőket mind testileg, mind lelkileg.

Egyébként akinek hatalmas traumát okozott a szülés, az hogyan/mennyi idő alatt tudja feldolgozni?

szept. 30. 13:14
 63/64 anonim ***** válasza:
100%
Én talán már kimerem mondani hogy feldolgoztam, majdnem másfél év alatt. Ettől függetlenül sosem szülnék még egyszer.
okt. 1. 20:35
 64/64 anonim ***** válasza:
69%
Cuki...
okt. 20. 14:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!