Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki megmondja nekem hogy...

Valaki megmondja nekem hogy mi szép az újszülött korban? 🥲

Figyelt kérdés

Ordít, eszik, kakil. A bimbómat szétrágta, így se elég a tej, adni kell tápszert is. Majd megint ordít mert fáj a hasa. Megint kakil, és ezt előről. A cicim fáj, a karom leszakad, a derekam szét megy. 🥲 mi a csodálatos benne? Azon kívül hogy szeretem imádom bármit megadnék érte. De ez a kor akkor sem szép. 🥲

(Bocsi, van egy kis szülés utáni depim, és muszáj volt kiadnom magamból)

#szülés #depresszió #Újszülöttkor
szept. 21. 22:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
100%
Minden baba más. A harmadik nekem most 5 hónapos és visszasírom az első 6 hetet. Csak evett és aludt, de komolyan. Ha nem az enyém nem hiszem el, hogy van ilyen baba. Nem sírt egyáltalán,.nem fájt a hasa, evett aztán tejkóma 3-4 órára. Felkelt, egyet kakilt, evett majd megint kidőlt, éjszaka én ébresztettem 1X enni. Mint egy kis Budha. Na aztán 6 hetesen kb. beindult a buli, elfelejtette hogyan kell kakilni vagy nem tudom...sírt,.tekergett hetekig, szarula aludt éjjel, napközben szinte semmit. Most meg mozgásfejlődik ezerrel, félálomban is feltérdel, "kutyázik", körbeforog. Szóval 1 szó, mint 100 minden korszaknak vannak nehézségei és szépségei.
szept. 22. 14:23
 32/64 anonim ***** válasza:
100%
A legszebb az volt ebben a korban, amikor valami csoda folytán csendben volt és aludt :). Olyankor hihetetlenül édes volt mindkettő. De főleg a kisebbiknél az első hónapokban a túlélésre játszottunk, egyikünk sem sírja vissza (még) azt az időszakot.
szept. 22. 14:34
 33/64 anonim ***** válasza:
88%
Az újszülött korban szerintem semmi. 3 hónapos korától kezdett jobb lenni. Féléves kortól pedig kifejezetten jó vele az élet. 😀
szept. 22. 21:21
 34/64 anonim ***** válasza:
0%
Na az ilyen nem is anya az ilyennek meg nem adatatik meg a gyerek
szept. 22. 21:27
 35/64 anonim ***** válasza:
0%
Minek szul valaki ha ez zavarja hisz tudja hogy ez ilyen ezzel jar
szept. 22. 21:29
 36/64 anonim ***** válasza:
100%

34-35: hagyjuk mar ezt. Miert nem lehet a nehezsegekrol beszelni? Miert nem lehet kimondani, hogy igenis szar volt?

Nekem 5 hetes a babam, szar volt az egesz terhesseg, szerencsere soha tobbet nem kell ujra atelnem. Akkor most minek szultem, hisz tudtam mivel jar?

Szerencsere kezd kikopni a koztudatbol, hogy csak a rozsaszin fingfelhorol lehet beszelni.

szept. 22. 21:40
 37/64 anonim ***** válasza:
100%
#34 azért van bőr a képeden...
szept. 22. 21:46
 38/64 anonim ***** válasza:
100%
#36! Azért, mert egy troll. Nem véletlenül van fél pipája. Ne vegyük már komolyan ezeket, könyörgöm.
szept. 22. 22:37
 39/64 anonim ***** válasza:
100%
38, még kérdéseknél úgy ahogy megértem hogy egy Személy nem valós kérdést ír ki: troll. Na de válasznál? Ilyet egy épeszű ember nem ír be, akkor sem ha "troll". Az ilyen emberek általában való életben is érzéketlenek (mégha rejtve is.), csak ugye ez itt egy anonim oldal, ami egyébként nem jogosít fel erre. Itt is tudni kéne viselkedni de ezt sokan nem tudják.
szept. 22. 23:03
 40/64 anonim ***** válasza:
100%

#39! De ki mondta, hogy itt mindenki épeszű?🤣

Egyszer olvastam is a szabályzatban valamit, ami arra utalt, hogy vannak felhasználók, akiknek a célja a minél haszontalanabb válaszok írása, ezáltal a lepontozódás. Azon versenyeznek, kinek van alacsonyabb százaléka. Na, most gondolj bele, mennyire üres lehet szerencsétleneknek az élete.

szept. 22. 23:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!