Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki megmondja nekem hogy...

Valaki megmondja nekem hogy mi szép az újszülött korban? 🥲

Figyelt kérdés

Ordít, eszik, kakil. A bimbómat szétrágta, így se elég a tej, adni kell tápszert is. Majd megint ordít mert fáj a hasa. Megint kakil, és ezt előről. A cicim fáj, a karom leszakad, a derekam szét megy. 🥲 mi a csodálatos benne? Azon kívül hogy szeretem imádom bármit megadnék érte. De ez a kor akkor sem szép. 🥲

(Bocsi, van egy kis szülés utáni depim, és muszáj volt kiadnom magamból)

#szülés #depresszió #Újszülöttkor
szept. 21. 22:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
0%
Jobb mint melóba menni
szept. 22. 23:14
 42/64 anonim ***** válasza:
50%
Utolso nem, en itt nyugszok meg, kisimulnak az ideigeim. Tudok nyugiban enni, kavez i, otthon soha. Itt nem ugraltatnak,nyugi van es csend (irodai munka) en tappenzes het utan nagyon vagyok mar jonni.
szept. 23. 09:31
 43/64 anonim ***** válasza:

28-as, egész nap?

Nem járnak bölcsibe/oviba?

szept. 23. 21:24
 44/64 anonim ***** válasza:
21%
Semmi, mondjuk az egész gyereknevelésben sem sok. 90%-ban szívàs, főleg az anyáknak. Az átlagos apáknak meg 90%-ban buli, 10% amit esetleg segítenek, de azért már elismerést várnak el.
szept. 24. 09:23
 45/64 anonim ***** válasza:
100%

44es

Azért ne általánosítsunk. Nagyon sok apuka veszi ki a gyereknevelésben és ellátásban a részét, pl az én férjem is. De ugyanúgy a házimunkában is. Mindent megcsinál kivéve a főzést. Gyereknél meg etet, pelenkáz, altat, fürdet, felkel este, játszótérre viszi...stb.

szept. 24. 09:31
 46/64 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom,de nekem a legszopóbb áltatás a fokozatosan egyre jobb/könnyebb lesz. 20 hónapos a lányom,nem érzem egy cseppet sem könnyebbnek,viszont tény,higy már teljesen más mint az elején. De NEM könnyebb.

Mi jó benne? Többet aludt,még akkor is ha szr alvó volt,mint most. Ott maradt ahová letettem. Kevesebb kiló volt,konnyebb volt cipelni. Lopott percekben,vagy szoptatás alatt tudtam olvasni. Nincs még duhroham meg hiszti aka dackorszak. Nincs cafatokban a ház minden is mindenhol. Nem egy csatatér a konyha evés után. Tudtam ol körmöt is vágni,nem jött oda senki,hogy kivegye a kezemből az ollót.. persze van apja is a gyereknek,de egész nap dolgozik. Javaslom idővel a babysittert,ha nektek sincs semmilyen segítség mint nekünk. Itt mondjuk szopó hogy amerre lakunk,nem igazán van,aki még lenne nem akkor ér rá mikor kéne.

szept. 24. 16:56
 47/64 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kellőképpen elvettétek a kedvem a gyerekvállalástól 😀 nekem ez nagyon nem hiányzik amit leírtatok. ☹️

31N

szept. 27. 09:56
 48/64 anonim ***** válasza:
100%

#47 nem baj. Nem csak a rózsaszín habos babos része létezik. Ez a kőkemény,véres valóság. Az a baj,hogy ez még mindig tabu,aztán kapják is a nők a kőkemény pofonokat,hogy ja,ez ilyen? Igen,ilyen. Főleg ha nulla segítség van.

És ez még a jobbik eset,ha egészséges a gyerek.

szept. 27. 12:19
 49/64 anonim ***** válasza:
100%
Sejtettem én is, és teljesen egyetértek. Meg azzal is hogy mennyire kártékony amit egyes nők-anyák az intstagramon bemutatnak a szülőségről, hogy milyen szuper minden. Iszonyú kártékony!
szept. 27. 12:21
 50/64 anonim ***** válasza:
100%

47-es, miért? Eddig azt hitted, hogy a gyereknevelés csupa móka és kacagás?

Ezeket egyáltalán nem azért írták, hogy elvegyék a kedvünket a gyerekvállalástól, hanem azért, mert nem akarják, hogy mindenki úgy vágjon bele a gyerekvállalásba, hogy csak a rózsaszín cukormáz lebegjen a szemük előtt, aztán jól pofánb*ssza őket a valóság.

Illetve azért is írnak már a nehézségekről, mert ahogyan az utolsó válaszoló is írta: rohadtul káros az, amit egyes anyák előadnak az Instagramon: minden tökéletes, patyolattiszta a lakás, a gyerek átalussza az egész éjszakát és persze soha nem hisztizik.

Az jobb lenne, ha mindig csak azt olvasnád, hogy minden szuper, majd lenne egy gyereked, és 2 évig tartana kiheverni, hogy hoppá, ez egyáltalán nem olyan, mint amilyennek az Instán beállították?

szept. 27. 14:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!