Miért akar bárki is gyereket?
Olvasom sok helyen, hogy kapcsolatok hűlnek ki a gyerek miatt, mert állandóan körülötte kell ugrálni, és nem marad semmi szabad idő a párnak magukra.
Idegesítő ahogy sirnak folyamat, és én egyáltalán nem is látom a kisbabákat cukinak, sőt, szerintem nagyon csúnyák. A nagyobb gyerekek között van olyan kislány-kisfiú aki értelmesebb, ők aranyosak tudnak lenni, de egy kisbaba az csak maga alá sz.rik, meg okádik...és aludni se lehet tőle, legalábbis ezeket olvastam itt is.
Meg én nagyon szeretem a páromat, nem akarom hogy egy gyerek közénk álljon, és semmi időnk ne legyen egymásra. Vele akarok csak programozni, otthon egymással lenni, lazulni. Egy gyerek mellett nem lehet. Mert a gyereknek kell ugrani ha bőgni kezd, én meg nem bírom amugysem a gyerek sírást.
Aztán nem is lehet elmenni sehova sem közösen, mert valakinek otthon kell lennie a gyerekkel...miért jó bárkinek is ez? Hogy lehet úgy élni, hogy közben nem is tudtok egymással foglalkozni, kettesben?...egyáltalán szeretik egymást az ilyen párok?..
Meg ha felnő, mivan ha egy szörnyű ember lesz belőle? Hiába neveled nagyon jól, a személyiségét nem tudod teljesen formálni. Mindenkinek van egy alap személyisége. Ha rá nézek egy kisbabára, ez jut mindig eszembe, hogy talán egy rohadék lesz, vagy egy idióta kretén, tini korában pedig egy seggfej aki másokba köt bele...
Nem akartam senkit megbántani, tudom hogy nyersen fogalmaztam meg magam, de egyszerüen annyira fura ez nekem...:(
16/l
en 70 eves vagyok es teljesen megertem a kerdezot. en ugyan szultem egyet , meg is bantam eppen elegge.
Raadasul a csecsemoket ki nem allhattam soha , most se birom latni se oket, de sajnos egy gyerek rogton nem lesz ertelmes tini. nagyon sok mindenben igaza van es fiatal kora ellenere jol lat dolgokat. Mai eszemmel nem szulnek egyet se. szerencsem hogy legalabb unokam nincs es nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!