A férjem akar gyereket, de én nem. Mit tegyek?
Akkor engedd el Te.
Így sosem lesztek együtt boldogok.
24 évesen még mocskosul fiatal vagy. Az átlag 24 évesek nagyrésze nem akar gyereket még.
Én azért még nem vagyok benne biztos hogy ez nálad nem változik 30 felett.
Az a férjed részéről meg nem indok, hogy az összes barátnak van. Nem ezért vállalunk gyereket.
Nálam is 30 évesen kezdődött az érzés de 35 éves koromra lett az a mindenáron kell gyerek érzés.
Szóval még bármi lehet. A férjed meg tudta amikor elvett hogy 6 évvel fiatalabb vagy. Még élni akarsz, nem rég végezhettél a sulival, nem túl rég dolgozol, én sem akartam ennyi idősen.
Viszont lehet én vagyok más, én biztos nem engedném el a férjem.
Én nagyon szerettem volna gyereket de nem jött össze sokáig. El voltam keseredve és a férjem mondta azt, gyerekkel vagy anélkül is szeret, nem a gyerek miatt vett el. Szerencsere azóta sikerült.
A 24 év tényleg rettentően fiatal. Én még 35 évesen sem tudtam elképzelni. 40 évesen szültem. Nem vagyok követendő példa, de ez a "soha", ez most még kicsit erős.
Viszont a jelenlegi helyzetet biztosan nem oldja meg, ha 10-15 év múlva meggondolnád magad, és mivel már benned megfogalmazódott a válás gondolata, továbbá annyira fiatalok vagytok, hogy mindketten akár még 2-3x is újrakezdhetitek az életet, úgy vélem, ennek ilyesmi lesz a vége.
Eleve olyannal kellett volna összeházasodni,aki úgy gondolkodik ,mint te.Amugy félig gyerek vagy még,ez változhat.
A hqrmadik pedig,hogy úgy is szakítás lesz a vége,ne raboljátok egymás idejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!