Aki tényleg soha nem akar gyereket az simán belemegy abba hogy elköttesse magát, igaz?
Nem, nem igaz.
VAnnak más védekezési lehetőségek, nem fogok invazív beavatkozást végeztetni.
Nőknél sok a feltétel.
Férfinek meg ez amolyan férfiasság skalpolása dolog lehet.
40 év felett vagy 3 gyerek után csinálják meg. Szóval ez nem olyan egyszerű.
Amúgy én biztos nem csináltattam volna meg. Anyám pl. elvált, és 40 évesen a 2. férjének szült mégis még egy gyereket. Nem tudhatod, mit hoz az élet, ez túl végleges.
Azt en sem ertem h a pasik miert odazkodnak ettol..
20 perc az egesz
Ejakulatum ugyan ugy van
Par nap utan nem is erzed
A heg kb 1-1.5 cm konkretan ha nem mondod h ott van nem is tunik fel
Szabadabban szexelhetek
Vissza lehet allitani - vagyis pontosabban van olyan aminel visszalehet.
Nekem 4 eve csinaltak meg igazaob felszabadultabbak lettunk. Mert nem kell a bedekezessel szarakodni nem feletjuk el nem rontja el a pillanatot stb ...
Úgy kéne.
De ez megint olyan, hogy férfiaknál helyi érzéstelenítéses rutinműtét, míg nőknél nagyműtét altatással. Nem mindegy.
Még mindig el lehet menni lombikra. 3 gyerek után magát elköttető ismerősöm az új pasijának szült még egyet. Szlovákiába mentek lombikra.
En siman benne lennek no letemre.
Ferjemnek felhoztam a vazektomiat, azt mondta, hogy oke, jovore 40 eves. Nemsokara megszulok, neki van mar egy gyereke az elozo hazassagabol. A harmadik nonek nem akar meg egy gyereket csinalni, en meg tobbszor biztosan nem leszek terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!