1,5éves elmúlt a gyerekem.Már nem csatos bodyt adok rá,hanem pólókat.Így viszont nem fogja a pelenkát semmi a nadrágban és csúnyán csüng már akár egy óra után is a pisis pelus a feneken. Babylove, és Libero pelenkat használ.Melyik pelus tart jobban?
Figyelt kérdés
jún. 26. 16:16
1/15 anonim válasza:
Adj rá body-t. Nyugodtan. Tudom, hogy nem csinos,de egy pelenkásnál nem is az a lényeg, hogy csinos legyen!
2/15 babyboom567 válasza:
A gyerekem nagyon sokáig pelenkás volt, még 3-4 évesen is bőven bodyt hordott.Valahol a 104-110-es méretnél hagytuk el, mert csak készítőnél tudtunk volna venni, na arra már nemet mondtam.
3/15 anonim válasza:
Nem biztos hogy csini nem csini alapon nem ad rá. Lehet az ő méretében nincs is body már. Nem emlékszem hogy az én gyerekem meddig hordott.
4/15 anonim válasza:
Két éves a fiam, nem hord bodyt már nagyon rég. Én azt találtam ki, hogy a pelenkara rendes alsóneműt húzok.
Sot, kaptunk két kis furdonacit, azok a legjobbak.
Tartják a pelenkát, nem csüng le.
5/15 anonim válasza:
Kislányom magas, pelusos volt még, de 98-104es ruhákat hordott. Nem adtam már rá bodyt, bugyi volt a pelenkan és az tartotta a pelust.
6/15 anonim válasza:
Bugyit húztam a pelusra nyaranta, mert melegben már 1 évesen sem hordtak bodyt a lányaim.
7/15 anonim válasza:
3!
A lányom 3 éves koráig hordott body-t. Biztos,hogy van méret.
8/15 anonim válasza:
Rövidnadrágot kap, és az megtartja, amennyire kell. Ha már azzal együtt is csüng, akkor pedig legfőbb ideje van a peluscserének :D
9/15 anonim válasza:
Nálunk mindkét gyerek elég sokáig volt pelenkás, de amikor már 104-es méretet hordtak, nem adtam rájuk már bodyt. Egyrészt azért, mert így a szobatisztaságra szoktatás könnyebb volt, másrészt a bölcsiben is ezt részesítették előnyben. Nem lógott soha a pelenkájuk, max ha tele volt. Amúgy Pampers Pantsot hordtak.
10/15 anonim válasza:
Mindegyik lógni fog, mert nincs ami megtartsa. Az enyémek 3-3,5 éves korukig bodyt hordtak, ekkor lettek szobatiszták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!