Milyen pelenkát használtok?
Figyelt kérdés
A gyermekemnél jelenleg Dm Babylove 5-ös pelenkát használunk, de sajnos megváltozott és minőségben romlott. Véleményem szerint nagyobb is lett, mint az előző fajtája, illetve elég kellemetlen szaga lett. Az oldalsó gumírozása combnál gyakorlatilag semmit nem ér, nedvszívó képessége alacsony lett. Váltani szeretnék másik pelenkára, véleményeteket szeretném kikérni!jún. 17. 22:18
1/13 anonim válasza:
A rossmann és a lidl saját márkás pelenkáit szoktuk venni. Mindkettővel meg vagyunk elégedve.
2/13 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem hanyas pelenkát használtok,bugyisat vagy simát?
jún. 17. 22:34
3/13 anonim válasza:
Na, akkor nem csak én tapasztalom ezt. Az első gyerekemmel is a Dm-eset használtam, most a másodikkal is, de 2-3 hónapja már folyton kipisil az egyik combjánál, mintha nem fogna semmit a gumírozása.
4/13 anonim válasza:
Mi Libero Touch-ot használunk a kezdetektől, sosem volt gond.
5/13 anonim válasza:
#1es vagyok. Mi is 5-ös méretet használunk, éjszakára 6-ost. Vegyesen nadrág és bugyi pelenkát. Annyit figyeltünk meg, hogy éjszakára a mi fiunkra nem jó a bugyi pelenka, mert a sok forgolódás közben elmozdul.
6/13 A kérdező kommentje:
#3-as, váltottatok már és ha igen mire? Mi a véleményed arról a márkáról?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
jún. 17. 22:54
7/13 anonim válasza:
A dm 1-2 méretet Németországból kaptuk, kiváló volt. A 3-as méretet itthon vettem, és tragédia. Ugyanez, amit írsz, a gumi nem tart semmit, sőt, a tépőzár rész is enged. Vettünk liberot, abból a 2-es felel meg súlyban, de az meg olyan kicsi, hogy vágja a lábát és mellé kb semmit sem fog fel.
8/13 A kérdező kommentje:
#7-es
Az én gyermekem még nincs 10kg, de már 5-ös méret kell, ami 10kg-tól van. A régi fajta Dm-esből jó is volt a méret ebből viszont már nem.
Én egyébként nem nézem már egy ideje a kiló szerinti mérethatározást.
Ha van még rá lehetőséged, családtag vagy barát, inkább kérd meg őket vegyenek neked Németországban pelenkát, jobbak, minőségibbek, mint az itthoniak (véleményem szerint).
jún. 17. 23:17
9/13 anonim válasza:
Nekem pont bejönnek a változtatások, azóta ázik kevesebbet a lányom, mióta az új fazon van. Előtte a bölcsiben minden nap volt egy pisis ruha. Mióta ez a fazon van, nem folyik olyan könnyen mellé a pisi, pedig nem pelenkáznak szebben a nevelők.
10/13 A kérdező kommentje:
#9 Örülök, hogy nektek bevált :), nekünk sajnos nagyon nem :(
jún. 17. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!