Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül havi szinten a...

Mennyibe kerül havi szinten a pelenkatartó vödör "fenntartása", milyet használtok, hol veszitek az utántöltőt?

Figyelt kérdés
köszi!
2013. júl. 28. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Pelenkatartó vödör? WTF

Úgy érted a szemetes a használt pelenkák tárolására?

2013. júl. 28. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:
1800 Ft ba kerül, mi a Brendonba vesszük az utántöltőt, ami kerek 1 hónapig jó.
2013. júl. 28. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia! 60ft-ba. :-)

Én ugyanis a meglévő utántöltőre ráillesztek egy kukazsákot, és úgy is tökéletesen szagtartó! :-)

2013. júl. 28. 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
èn is ùgy mint az utolso.
2013. júl. 28. 20:03
 5/10 A kérdező kommentje:
a nevét/típusát megmondanátok? köszönöm!!
2013. júl. 28. 20:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia, Brendonban vettük akciósan, kuka+3 zsák ami kb 2 hónapig elég. Zsákot a minimanó.hu oldalról rendelem, ott a legolcsóbb 3db 5000ft. Tommee Type Sangenic.
2013. júl. 28. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok...angel care
2013. júl. 29. 13:05
 8/10 anonim válasza:
Szia! Mi már nem használjuk, de nekünk is Tommee Tippee Sangenic van. Én tavaly a vaterán rendeltem egy fickótól zsákot, méterre adja, azt házilag rá lehet húzni az eredeti üres korongra (el is mondja, hogyan), így pontosan már nem tudom, hogy jött ki, de postaköltséggel együtt is töredéke volt a bolti utántöltőnek. Annyi, hogy nem fehér színű a nylon, hanem kék, de az meg szerintem teljesen mindegy. Biztosan árulja még, ha gondolod, keress rá. Remélem, segítettem.
2013. júl. 29. 23:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, ő az?

[link]

2013. júl. 30. 10:22
 10/10 anonim válasza:
Szia! Nem pont ő volt, valami Zoli azt hiszem, de ez is jónak tűnik nekem! Azt is ugyanígy kellett, lepattintani a karikáról azt a felső részt, belehúzni egy vázát, beletömködni, és visszapattintani a felső részt. Van, amelyik karikáról nehezen jött le a felső rész, de volt 2 db, felváltva használtuk. Szerintem ez is megéri, az eredeti karikán 15 m van azt hiszem, ezrekért, ez meg 10 m 290-ért, akkor a 15 m 435 Ft. Igaz, ez nem illatosított, de az szerintem nem is fontos.
2013. júl. 30. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!