Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenkatartó vödör?

Pelenkatartó vödör?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének? Melyik a legjobb márka? Az is fontos számomra, hogy lehessen helyben venni utántöltőt hozzá. Nálunk csak Rosmann van (dm, brendon, müller és társai nincsenek), úgyhogy elsősorban azok a márkák érdekelnének, amelyiknek van utántöltője a rosmannban.
2012. márc. 8. 19:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nekem Tommi tippie van, használtan vettem, jól zár és nincs kaki szag a fürdőben(ott van a pelenkázó).

Az utántöltő számomra drága, én egy 80L szemetes zsákot szoktam belerakni, így is teljesen tökéletes.

2012. márc. 8. 19:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekünk egyszerű kuka van, az a fajta, amin van egy pedál, rálépsz, akkor jön fel a teteje. Egyszerű műanyag szatyrot rakunk bele. Nincs kakiszag.
2012. márc. 8. 20:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Én kaptam kölcsön egy tommee tippee-t, de amikor megláttam, hogy mennyi az utántöltő hozzá, visszaadtam. A babám 4 hónapos koráig sima kis szemetest használtam a szobájában, 10 l-es zsák kellett csak bele. Minden nap ürítettem. De ezek a pelusok még nem voltak büdösek. Aztán megszüntettem és a nagy szemetesbe dobom a pelust. Naponta 1 kakis van, néha 2. Nincs büdi nálunk. :)
2012. márc. 8. 20:06
 4/14 anonim ***** válasza:
angel care van de sohase használtam gyári utántöltőt ez ne legyen szempont
2012. márc. 8. 20:12
 5/14 anonim válasza:
Nekünk is Tommee Tippee van. A szagot valóban nem engedi ki, viszont amikor kinyitom, és már van benne 1-2 kakis pelus, azért jön ki szag rendesen. 6 hónapos koráig míg nem kezdtük el a hozzátáplálást nem volt gond, mert akkor még nem olyan kellemetlen a szag, de utána... Úgyhogy én akkor száműztem az erkélyre a vödröt. De oda, ugye bármilyen megtette volna. Az utántöltőt én is nagyon drágálltam, sima szemetes zsákot tettem bele.
2012. márc. 8. 20:13
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A klasszikus pelenkatartó vödör, vagy badella, szerintem se nem esztétikus egy baba szobába se nem "illatos". Nekünk angelcarees van, mindenképp kellett valamit vennünk, mert egyáltalán nem volt kukánk :) csak egy van most is a konyhában, minden mást szelektíven gyűjtünk. Szóval a lényeg hogy ehhez is drága az utántöltő, ami volt hozzá kettő darab elhasználtam, majd a karikáját nem dobtam ki, veszek 60literes szemeteszsákot és azt teszem bele, így is lehet használni és sokat lehet vele spórolni és egyszerűbb is kezelni, mert nem kell ollóval levágni. A szagokat teljesen benttartja kb egy heti pelenka adag fér bele.
2012. márc. 8. 20:20
 7/14 kíváncsicska ***** válasza:
Nekünk egy olyan szemetes van ami pici semmi extra pedálos és nem "badella".Naponta max 2 naponta ürítem és nincs semmi szag a szobában.Ja és csak egy 5 Ft-os "gazdaságos" :)táska van benne.Edddig senki nem mondta hogy büdös van.Addig amíg nincsenek ezek a szemetesek csutkára megtöltve nem engedik szerintem a szagot.
2012. márc. 8. 20:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Most már kíváncsivá tettetek.Mennyibe is kerülnek ezek az utántöltők? Ennyire horror áruk van?
2012. márc. 8. 20:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Kb 1000-1900Ft márkától darabtól függően, nagyobb kiszerelésben persze gazdaságosabb de én soknak tartom több ezer, értsd 5-6ezer ft-ot költeni szemeteszsákra, amit utána kidobok a kukába. Így nem veszünk utántöltőt csak szemeteszsákot, amúgy ennél is spórólósabb megoldás ha boltban kapott szatyrokat teszel bele :), ahol még adnak ingyen...
2012. márc. 8. 20:49
 10/14 anonim ***** válasza:

Nézd csak itt mindkét márka van, és az áruk is :)

[link]

2012. márc. 8. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!