Amikor a Tommee Tippee pelenkatartó vödörben megtekeritek a csomagoláshoz a karikát, ahhoz egy kéz is elég, vagy csak kettővel lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolnék, h megbillen-e a kuka a tekerés közben, rá kell-e tartani a másik kezünkkel? Nehéz tekerni vagy könnyű?
Szeretnék venni, és láttam olyat is, amihez tartozik állvány. Jó az ha van hozzá? Nem billen le használat közben?
Csak olyanok válaszát várom, akik használják/használták is!
Köszönöm!
2011. márc. 16. 21:47
1/4 anonim válasza:
Én nem tudok válaszolni , de nekem az Angel care captiva volt és azt nem kell tekerni!
Szerintem költségileg egyforma! Méretben talán a captiva magasabb, így könyebb elérni, nem kell hajolni, vagy feltenni a baba mellé.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, h van olyan amit nem kell tekergetni. De nekem pont ez a szimpi ebben. Mármit az, h a Tommee Tippee külön elcsomagolja a pelusokat. Az én kisfiam ugyanis veszedelmes bombákat képes produkálni, így ha már ilyen drágább kukára költök, akkor olyat szeretnék, ami tutira szagmentes. És a Captiváról több felől is azt olvastam, h visszaszivárog. De biztos nem mindenkinél. Azért köszi!
2011. márc. 16. 22:26
3/4 anonim válasza:
Nekem Captiva van,de az én fiam is igazi bombákat gyárt,és való igaz,hogy vissza szivároghat a szag(de nem vészes)...én a Brendonban nézegettem a Tommee-t,és nem okozott gondot a megtekerés.Nincs a közeletekben Brendon?Ott kipróbálhatnád.
4/4 anonim válasza:
Nekem Tomee Tippee van, egyszerű tekerni de kell hozzá 2 kéz. Legalább 1 ujjal le kell fogni, különben elbillen. Elég jól tartja a szagot, de a vödör elég büdi ha mosom akkor is. És kell bele zacskó amivel a végén kidobod, különben nem lehet kiszedni a "kígyót" a vödörből, széttekeredik. Én nagyon szeretem, nem tudok minden egyes pelussal lemenni a kukához és van hogy napi 7-8 kakis pelenka is van. Viszont a pisiset a sima szemetesbe teszem, ez túl drága ahhoz, hogy a nem büdi pelenkára is pazaroljam a zacskót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!