A Tommee Tippee pelenkatartó kukán mennyit szoktatok tekerni ahhoz, hogy bezárja a szagokat?
Figyelt kérdés
Pár napja vettük, de nem igazán éreztem még rá a tekergetésre. Nem szeretnék túl sok zacskót használni (mert ugye minél többet tekerek, annál több zacskót húz le. Vagy nem?), mert hát ez egy elég drága "játék", de azt se szeretném, h visszajöjjön a szag.
Most 1 egész kört tekertem, de nem tudom, olyan, mintha kicsit még így is érezném. De lehet csak a tudatom játszik velem.
Ti mennyit szoktatok rajta tekerni h gazdaságos, de funkciójának megfelelő is legyen?
És még az is érdekelne, h számít-e az, h milyen mélyen teszem bele a pelust. Elég ha csak épp annyira, h betudjam zárni(tekeréssel), vagy egészen át kell nyomni a belül lévő karikán is?
Mik a tapasztalataitok?
Köszönöm!
2011. márc. 21. 10:21
1/4 anonim válasza:
Nővéremnek van ilyen kukája, Ő úgy használja, hogy amikor pisis pelus van akkor kitekeri és visszatekeri(remélem érthető), ha kakis, akkor nem tekeri ki csak kidobja a pelust és aztán teker(így külön csomag lesz). A tekerési mennyiség nem sok félkör. Bele kell nyomni a pelust, mert úgy jobban zár. Így elég 2 hónapra a kazetta, ha folyton tekerné szerintem 1 hónap lenne.
2/4 anonim válasza:
Én a pisist nem dobom bele - így spórolok a zacskón. Viszont a tekerés nem vesz fel túl sokat a zacskóból, egy teljes kört biztos tekerek, de van hogy többet. Benyomom a belső karika alá, így szinte semmi szag nincs. (Előfordult, hogy több mint 1 hétig nem vittem ki - elutaztunk és elfelejtettem kidobni mikor mentünk - na akkor már volt egy kis bukéja, de az sem volt túl vészes.)
3/4 anonim válasza:
Egy teljes kört minden kakis után, a pisiseket meg csak a köv. kakis előtt zárom le. Így 3 hónapot is kibir egy kazetta.
4/4 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van. Èn egyik után sem tekerek, és egy kicsit sem jön ki a szag. pedig most 4 hétig fosott a bébim így termeltünk rendesen, de tök felesleges. Mi a szembe szomszéddal közös kukán vagyunk (külföld, társasház) és nekik is van babájuk. Mindig tele volt kuka és a párom azt csinálta hogy mikor kiszedte a pelenkát akkor kitekergette és akkor láttuk milyen hihetetlen mennyiség zacsi fogy el. Másképp nem fért a kukába. Aztán mondta hogy próbáljuk meg tekerés nélkül és tényleg semmi szag nem jön ki. ha a pelenkát rendesen össze zárod akkor semmi szag nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!