Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen pelenkát használtok?

Milyen pelenkát használtok?

Figyelt kérdés
A gyermekemnél jelenleg Dm Babylove 5-ös pelenkát használunk, de sajnos megváltozott és minőségben romlott. Véleményem szerint nagyobb is lett, mint az előző fajtája, illetve elég kellemetlen szaga lett. Az oldalsó gumírozása combnál gyakorlatilag semmit nem ér, nedvszívó képessége alacsony lett. Váltani szeretnék másik pelenkára, véleményeteket szeretném kikérni!

#baba #pelenka #Babylove #Babylove helyett #5-ös pelenka
jún. 17. 22:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szamomra mindig is kegyetlenul budos volt a babylove, ilyen muanyag pisi szaga lett, amint egyszer is belepisilt a babam. Azt hittem csak en orultem meg, meg a lidl-os pelusoknal ereztem ezt, de pl most epp abbol az 5-os bugyipelust hasznalja a kisfiam, mert kaptunk ajandekba, na annak nincs szaga. Szoval nem ertem hogy van ez :D

De amugy az en kedvencem a tescos pelusok, foleg a bugyipelus, szerintem azok tok jok. De meg szoktam venni libero touch es up&go-t. Ezek kozul szerencsere az osszes jo, attol fugg milyen boltban jarok, amelyik van, azt veszem :D

jún. 18. 06:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Pampers pants használunk. 3-as méretnél váltottunk a dm-ről, mert borzalmas lett. Nem bírja a pisit, és nem jó a gumirozás. Liberót is használtunk az is jó. Használtunk rossmanosat, lidl és pennyset is.
jún. 18. 08:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Nappalra libero comfort, éjszakára libero touch. Úgy láttam ez az ami bírja nagyon a pisit. Bár nappal gyakran cseréljük, de ha úgy jön ki a lépés, hogy utazunk valahová és nem tudjuk, akkor is tudom, hogy nem fog átázni és neki is kényelmes.
jún. 18. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!