Fius anyukak, ti milyen pelenkat hasznaltok ejjelre?
Nálunk a Liberóból folyt ki minden.
Lassan 3 éves a fiam, csak Pampers Active Babyt (zöld) használunk.
pampers premium care az biztos jó lesz :)
utolsó,hogy vonhatod meg a gyermekedtől az italt ,ha szomjas éjjel vagy szüksége van a folyadékra ??? inkább nem adsz neki inni,hogy olcsó pelenkát adhass rá ?
abszolút változó volt, ami 2-3-4 hónapig jó volt, nem ázott, egyszercsak mindenhol folyt, és többé nem volt kompatibilis a gyerekkel.
azért általában a dm sajátmárkás, a libero, a zöld pempers és a bella happy jó volt. tk ezeket használtuk folyamatopsan forgóban.
nekem fontos volt, hogy a dereka is és a tépőzárnál is gumis legyen.
jól nyomod :P
ment a zöld kéz!
hülye kérdésre hülye válasz :D
egyébként a "mindent próbáltam" nem azt jelenti, hogy állandóan a legolcsóbb márkákat alkalmazom (ezt nem is tudom, honnan vette a válaszoló), másrészt a 4-5 újratöltés 1,2-1,5 liter vizet jelent a 16 hós gyerekemnek naponta, plusz még a kajában (gyümik, zöldségek, levesek) lévő víz.
nem kel fel éjjel inni, és reggelente is nagyon hidratáltnak tűnik, de - mint említettem - biztos, ami biztos alapon cumisüveggel indítja a napot.
de igaza van, célom az, hogy vesebeteg legyen, természetesen mindez az olcsóság jegyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!