Extrém sokat ivó gyerekek Anyukái (kb 1,5 liter/nap) -hogy oldjátok meg az éjszakai pelust? Milyet használtok ami tényleg kibírja reggelig?
már próbáltam sokfélét,éjszakára nagyobbat,stb.
amúgy 4+osat és 5ös méretet használunk és 12 kgos a Kisfiam.
12 kilós gyerekre ráhúzhatod a 6-os pelust.
Én most 5-ös dm-es babylove márkát használok a fiamra, 12 kiló körül van, lehet hogy 13. Ez nagyjából kibírja reggelig, de akkor ébredéskor tényleg egyből ki kell cserélni. Ha picit tovább rajta marad ébredés után, akkor már csurog ki.
még nincs 21 hónapos. nem eszünk sósan, de mégis ilyen nagy ivó.a dokink szerint nem baj.
éjszakára babylove 5-öst használunk. amúgy nyurga,izmos,vékony gyerek, a 6-ost eddig nagynak találtam.
Én úgy vettem észre,hogy a babylove kisebb alakra mint egy másik, már nem tudom melyikhez mértem. Azóta nem veszek azt.
Lidl ami bevált nálunk, meg persze a libero csak az drága..... és hogy 5-ös méret legyen mindenképpen a 12 kg-ra, bár ennyit nem iszik a fiam.
20,5 hónapos a fiam, 2-3 litert iszik egy nap. Éjjel felet kb.
11,7 kg, 5-ös Liberot hord, a 6-os még nagy. Éjjel cserélem egyszer, többnyire már balesetesen. :(
Az én lányom ennyit simán megiszik egy nap, még nem jutott eszünkbe, hogy ez sok lenne, örülünk neki!
6-os Liberot használunk vagy Libero Up&Go-t, 90 cm, és 12 kg, soha az életben nem ázott még át sem éjjel, sem nappal a pelenkája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!