Miért nézik le és szólják meg a sportoló (élsportolni vágyó) gyerekek szüleit sok szülő. Elveszik a gyerekkorát szöveggel?
nem kell az ilyen emberekkel törődni, te és a környezeted is tudja, hogy a lányod szereti amit csinál, nem kényszerítitek rá, és ez a fontos.
Pár év múlva meg majd megeszi a fene, a lusta, buta, dagadt gyerekével egyetemben, hidd el
Egy gyereknek szüksége van arra, hogy játsszon, otthon és a pajtásaival is.
Ha viszont minden idejét kitölti a sport és a tanulás, akkor nincs gyerekkora.
Kiskorában egyetlen gyerek se akar élsportoló lenni, csak ha a szülei erre predesztinálják. Nagyon sok idejét elveszi az edzés, nem beszélve az anyagi vonzatától.
Ettől függetlenül nem szólok meg senkit, aki élsportolót akar a gyerekéből nevelni. Ez is lehet életcél.
Mivel a válaszodból tisztán látszik, hogy a gyereketek SZERETI a sportot, ÉS NEM ERŐSZAKOLJÁTOK RÁ, szerintem teljesen jó nálatok a felállás. És a többi szülőnek nincsen joga "belétek szólni". Sok sikert neki a továbbiakra! :)))
Ha arról lenne szó, hogy gyereketek utálná, ÉS ti erőltetnétek, akkor lehetne arról beszélni, hogy el lenne véve a gyerekkora. Sajnos láttam a másik oldalt, amikor a szülők taposták a gyereket, hogy márpedig sportolnia kell, ha tetszik, ha nem...
Szerintem ez a "szülőpletyi", amiről szóltál, egy nagyon rossz, és helytelen beidegződés eredménye. És nagyon helytelenül viselkedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!