Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Magyarországi szállodákban...

Magyarországi szállodákban ellenőrzik a gyerekek életkorát? Ha már betöltötte a 7-et, (7 éves korig ingyenes) és más szül. Dátumot adunk meg lebukhatunk?

Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 21:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Én biztosan nem próbálkoznék ilyesmivel. Mert, ha nem is ellenőrzik, rákérdezhetnek, és emlékszem, amikor én 6 voltam, anyuék egy múzeumban mondták, hogy még nem vagyok, én meg közöltem, hogy én márpedig már iskolába járok, és igenis elmúltam. Nagyon kínos helyzet volt, persze utólag értem, miért mondták, de akkor nagyon bosszantott, hiszen "én már nagylány vagyok". :) Ti is kerülhettek véletlenül ilyen helyzetbe esetleg vagy valahogy kikottyan... Nem érdemes megpróbálni, mert bizony büntethetnek utána rendesen...
2014. febr. 13. 21:30
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Persze, kérhetnek iratot, igazolványt.
2014. febr. 13. 21:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Eddig nem csináltunk ilyet, de papírt sem kértek soha. Huszonvalahány ezer forint a differencia és néhány hónap.
2014. febr. 13. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Első, velem az ilyet mindig megbeszélték előre a szüleim pl héven xD
2014. febr. 13. 21:34
 5/13 anonim ***** válasza:
95%
Én nem játszanék ilyennel, irtó ciki lenne, ha lebuknánk. És szerintem kérhetnek igazolványt, meg eleve van valami adatlap, amit ki kell tölteni. Hamis adatokat írnál be?
2014. febr. 13. 21:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, 3 hónappal fiatalítanám. Mégis mit kérhetnének? TAJ kártyát? Kértek már valakitől hivatalos papírt?
2014. febr. 13. 21:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktak, azt szokták megkérdezni a gyerektől max, hogy iskolás-e. Bár ezt inkább a 6os korhatárnál. Én beírnám, max ha gáz van megmondom, hogy mikor foglaltam még nem töltötte be, és nem is gondoltam rá, hogy addigra meg igen.
2014. febr. 13. 21:53
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Igen, volt, hogy már a foglalásnál említették, hogy a gyerek korát majd a helyszínen "erősítsük meg" (=igazoljuk).
2014. febr. 13. 21:57
 9/13 anonim ***** válasza:
97%

Nemrég foglaltunk szállást egy nagyon híres szállodában. Idézem:

"Kérjük, hogy a gyermekek születési dátumát érkezéskor a recepción hivatalos irat (lakcímkártya, TAJ-kártya, stb.) bemutatásával szíveskedjenek megadni!"

2014. febr. 13. 22:04
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Személyi igazolványt vagy útlevelet szoktak kérni bejelentkezéskor.
2014. febr. 13. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!