Nektek melyik babaápolási termékek jöttek be? Pelenkából milyet használtok?
Nivea Baby-t használunk fürdetőből.
Pelenka a zöld Pampers már, korábban a dm-est használtuk de reggelre pisis lett a baba, a Pampers jobb nedvszívónak tűnik.
Popsitörlőből a rossmanos rózsaszínt.
Popsikrém pedig Sudocream.
Fürdető lila johnsons.
Sampon búzacsìràs johnsons.
Popsikrém vàltogatva ha kipirosodott a popsi sudocrem,neogranormon,bephanten.
Pelus csak pampers,éjszakàra sàrga,nappalra zöld.
Törlőkendő pampers,de most dm-eset vettem,a kéket ( aloe vera kamilla) szerintem pont ugyanolyan jó,maradok majd ennél.
egyik pelenkaval sem volt, sokaig a narancssarga papmperst hasznaltam, sokan szidjak, semmi gondunk se volt.vele. aztan attertem a sparosra mert olcsobb (pretty baby) azzal sem volt semmi gond. probaltam még: lidl toujors, bella, babylove, kek pampers, libero) egyikel se volt smemi gond, a liberoba talaltam egy moly larvat es egyszer az egyik ilyen kerdesnel itt is irta valaki hogy molyos volt neki...na azt azota nem veszek. torlokendobol a libero pampers amit legjobban szeretek a vastagsaguk.es az illatuk epp idealis.
a baby bruin egy vekony f..s, ketszer annyi kell belole nem.eri meg. a huggies szaga szamomra undorito volt, probaltam még tesco cba stb de vegul is a liberonal kotottem ki.
szerensere a lanyomnal.nagyon jo a bore gyakorlatilag csak este furdes utan kell kremeznem, es a gyogyszertari furdeto, popsikrem teljesen.bevalt.
samponbol babé, mert volt koszmoja...2500 ft korul.van de tobb mint egy eve megvan es meg nem fogyott el.
Fürdető: Johnsons
Popsikrém: Infantum
Pelenka: Zölt Pampers
Popsitörlő: Pampers
Minshárom gyereknél így volt/van,nem váltogatom.Pelenka:Pampers Premium Care(3-as méretig),aztán Pampers Actíve Baby
Popsitörlő:Pampers Fresh
Fürdető:Hipp
Sampon:Babé sampon
Popsikrém:Sudocreme
Hintőpor:Nívea Baby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!