Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mely drogériákban, üzletekben...

Mely drogériákban, üzletekben vannak jó áron pelenkák és babaápolási termékek? Most fogok vásárolni az ujszülöttnek és szeretnék tapasztalatokat mi hol olcsóbb.

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 13:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Most a Rossmannban akciós a Pampers törlőkendő. Kuponnal 1520 Ft / 6 cs.

Én amúgy is a Rossmannban szoktam venni a dolgokat, mert mindig van 10%-os kuponom, és szerintem így elég jó áron van minden. Meg az akciókat is figyelem.

A Tesco nagyon drága ebben.

2015. aug. 9. 13:52
 2/8 anonim ***** válasza:
én müller drogériát szeretem .
2015. aug. 9. 13:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Én imádom a müllert. Nem drága a babaápolási dolgokban?
2015. aug. 9. 14:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Pelenkából Libero vált be, amit általában a Libero Futáron rendelek és bizonyos összeg felett ingyen kiszállítják. Nekem ez kényelmesebb, mint az akciókat figyelgetni és szaladgálni utánuk, és átlagot nézve nem is jövök ki drágábban ezzel a márkával. Egyébként DM, Rossmann, Tesco, ahol sokszor látom akciósan a pelenkákat, ráadásul érdemes a kuponokra odafigyelni, úgy még több kedvezményre lehet szert tenni.

Az egyebeket általában Müllerben veszem, de túl sok dologra nekünk nincs szükségünk.

2015. aug. 9. 14:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Én DM-be járó vagyok, ott gyűjtögetem a pontjaimat.

Tegnap épp egy 10%-os végösszegi kupont és egy termékre járó 25%-os kupont vontam össze, és így vettem 88 db-os Libero pelust 38 Ft/darab áron. Ez így marha jó, ha megnézed, hogy egy pelus 60-70-80 Ft darabáron szokott lenni, ha nem több...

A DM-es Babylove termékeket is szeretem, azok jó áron vannak, és minőségileg is jók.

Nekem jobban bejön a DM-es pelus mint a Mülleres, sőt nekem a Müller drága. De kinek mi. Ki kell próbálni majd és meglátod.

2015. aug. 9. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
A dm-ben szoktam vásárolni és nagyon meg vagyok elégedve. Rengeteg pontot lehet összeszedni, ha ott vásárolsz és különböző pontakciókkal folyamatosan gyűjtögethetsz. Én dm babylove pelust használok. Simán van olyan jó, mint a libero vagy a pampers. 4699 Ft a jumbo pack (újszülöttnek úgy emlékszem nincs jumbo) Beszoktam váltani rá egy 25%-od joker kupont és le jön még a végösszegi 10% ha akkor vásárolsz, mikor fel van töltve a facebookra hónap eleji 10°%-os kupon. A 2-es méretű jumbo pelus, ami 100 db a 25%-os kuponnal 35 Ft-ra jön ki és abból még le jön a végén 10%. A babylove-os törlőkendő is szuper. Kezdetben a gyógyszertári fürdetőt használtuk, de mióta jobban koszolja magát szintén dm saját márkás fürdetőt használunk. 1300 Ft az egy literes és több hónapig elég. Nem szárítja a kislányom bőrét, nagyon szeretjük. Regisztrálj a dm bababónusz programba is, küldenek kuponfüzetet, amiben vannak hasznos kuponok. A dm-es cumisüvegek, cumik is nagyon jók.
2015. aug. 9. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem drága ,de ha jársz oda akor néz szét a baba ápolási soron illetve pelenkáknál van saját márkás is .
2015. aug. 10. 05:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha van a közeledben DM vagy Rossmann, akkor érdemes regisztrálni a babaprogramjukra, mert sok terméket tudsz olcsóbban megvenni. Én inkább a Rossmann babás akcióit használom ki, mert több olyan terméket akcióznak le, amit mi használunk, de ez egyéni szokás, ízlés dolga. A DM-ben én főleg magamnak és a háztartáshoz vásárolok, de gyűjtöm a pontokat, amit fel tudok használni babatermékekre is. Rossmannban sokszor van Pampers akció, így ha a te babádnak is ez a pelenka jön be, már csak ezért is érdemes regisztrálni náluk. Müllerben pedig a Hipp termékek olcsóbbak és többször van rájuk akció is. Illetve a Müller sajátmárkás termékeiben is van sok jó, nem drágábban mint más drogériában (eldobható előke, fürdetőkendő, stb.) Én szerencsés vagyok, mert mindhárom üzlet akcióit ki tudom használni, mert van a lakóhelyemen, így én figyelni szoktam az akciókat mindegyikben. Egy a lényeg: idővel alakul ki, hogy milyen termékek jönnek majd be neked és a babádnak, és lehet, hogy egy üzletben nem tudod megvenni őket mindig akciósan (vagy egyáltalán nem). Ezért érdemes több helyen is körülnézni.
2015. aug. 10. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!