Pampers pelenkából nektek melyik vált be?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket vegyen a sokféle színből.2014. aug. 1. 15:46
1/14 anonim válasza:
active baby. de a baba kora is számít. újszülöttnek 1-es new born kell
2/14 anonim válasza:
Active baby és a premium care. A sleep&play borzasztó.
3/14 anonim válasza:
igazából egyik se. bepállott benne a popója, és iszonyat szaga van a pelenkának alapból is, hát még pisisen..
4/14 anonim válasza:
csatlakozom 2-hoz. a sleep and play felejtős. annál már az aldis mylove is jobb. én active babyt használok éjszakára, premium care-t sétára. utóbbi kényelmesebb, de nem tartja benn és vezeti el olyan jól a folyadékot.
6/14 anonim válasza:
Most 3-as prémium care-t használok, teljesen rendben van éjszaka is. Actív baby is ugyanolyan jó, áttérek arra majd, mert nem jobb a Prémium Care, viszont drágább, mint az Aktív baby. Sleep&Play nagyon rossz!
7/14 anonim válasza:
nekem a sleep and play tökéletesen bevált! azt használjuk amióta az újszülöttet elhagytuk. és árban is ez a legkedvezőbb pampers.
off: többiek nektek mi volta baj?
8/14 anonim válasza:
2. vagyok. Nagyon régen próbáltam a sleep&playt, de ahogy emlékszem, a rugalmatlansága, az hogy nem gumis a dereka és ezért szörnyű volt feladni, és hogy minden kifolyt belőle volt vele a bajom. Nem összehasonlítható a másik két pampers pelussal, nem véletlenül jóval olcsóbb náluk.
9/14 anonim válasza:
Sleep&play nagyon rossz. Premium care :) szerintem a legjobb
10/14 anonim válasza:
Nekünk a premium care egyáltalán nem vált be, kifolyt belőle minden. Az active babylovet már sokkal jobb volt, de az sem volt az igazi, inkább liberot, dm-es babylovet használunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!