Masfel eves a fiam. Mostanában minden reggelre átázik. Próbáltam már pár pelenkát nála, Pampers Night, Babylove 5+, sima Libero. Melyik pelenka bírja is az éjszakát?
Akörül kezdődött a kisfiamnál is az átázás. Megfigyeltem, egyszerre sokat pisil, ekkora mennyiséget nem bírta felszívni, más márkákkal sem, nagyobb mérettel sem. Elég idegesítő volt, de aztán végül elmúlt pár hónap után, elvétve vannak ilyen balesetek.
Lehet valami ilyesmi van nálad.
Mintha a pelenkára írt kiló számítana...
Amikor a lányom 10 kiló volt, a 13-20 kg-s pelenka volt a jó rá. Amikor 13 kg, akkor a 16-26-os pelenka volt a nyerő. És nem azért, mert félnapokat aszaltam benne, hanem mert az aktuálisan eggyel kisebb ázott 3 órán belül.
A pampers night se vált be? Nálunk egyedül az nem ázott át, a többi pampers, vagy barmi amit probáltunk, igen.
Alkati kérdes is, nem csak súly. Nalunk pl. volt hogy a nagyobb azott at, a kisebb nem, mikor a súly határon volt, mert a nagyobb nem simult rá jól.
Nálunk semmi nem vált be. Se márkában, se méretben. Mindenen is túlvagyunk, mert gyűlölöm, hogy minden reggelre pisi szagú.
Én hiába nem kel éjjel, én kelek és akkor álmában cserélem neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!