Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek egy éves korára is már...

Akinek egy éves korára is már 7-es,8-as pelenkát hordott a gyereke,mit adott rá,ha azt is kinőtte?

Figyelt kérdés

14 hónapos lányom most növi ki a pampers prémium care 7-est. Már határeset neki,éjszakára nem azt kapja,hanem molfix 7-est, ez kicsit nagyobb,de ez is pont jó most. Nagyon gyorsan váltunk pelus méretét,csak pislogok. Minden második héten az van,hogy keresgelem a lehetőségeket,mit tudnék neki venni,ha az aktuális méretét kinövi. És megint lassan esedékes lesz. Éjszakára ráadásul mindig eggyel nagyobb kellene,különben nem bírja a pelus.

Nem kövér a kislányom, most 9,5 kiló,de egyszerűen kell neki ez a méret

Sajnos pampers prémium carebol nincs is nagyobb, ami bugyipelenka. Nadrágpelenkát közelharc raadni

Mi lesz így később? Még egy jó idő,míg szobatiszta lesz.

Nem tudom már milyen márkát nézzek. A molfixből is a 7 a legnagyobb.

ápr. 22. 10:50
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
90%
En irtam, hogy a kisfiam 9,5 kilo, most akkor leirom hozza, hogy 1 eves es 87 centi. Tudom, hogy masok a babak alkatilag tenyleg, ezt nem kell magyarazni, de olyan nehez tovabbra is elkepzelni, hogy kisebb a lanyod centire es 7-es pelust hord. Kisfiam meg 4-est😭😅
ápr. 22. 13:37
 52/66 anonim ***** válasza:
87%
Fozikai képtelenség, amit állítasz.... :D lol
ápr. 22. 13:39
 53/66 anonim ***** válasza:
71%
Hat az enyem is 5-ost hord 10 kilosan, de ugy emlekszem, hogy ismerosom kislanya 7-est hordott mar 11 kg-val, szeles feneke es vastag combjai voltak, minden mas bevagott. Ok mosipelusra alltak at.
ápr. 22. 13:46
 54/66 anonim ***** válasza:
27%
50, nem hat meg, hogy hazugsággal vádolsz. Egyébként olyannyira nem sugalltam a nővéreknek, hogy milyet hord, hogy intenzíven feküdt, ahol nem lehettem mellette csak látogatáskor, így minden gondozási feladatot ők láttak el. Akkor volt 8,4 kg és 10-14-kg-os 5-ös pelenkát adtak. rá és nem azért mert ne lett volna kisebb.
ápr. 22. 13:48
 55/66 anonim ***** válasza:
100%
51, fiam kettővel kisebb méretből lett szobatiszta, pedig magasabb és súlyosabb is volt, mint a lányom. Teljesen más alkat.
ápr. 22. 13:51
 56/66 anonim ***** válasza:
65%
Nem vádollak hazugsággal, ha elolvasnád, leírtam a saját tapasztalatom. Attól neked lehetett ott ez! Igen, 8,4 kg-ra 10-14 kg-s teljesen oké, annyi eltérés simán van, sőt, de nem 9 kg-ra 26 kg-ra valót. Érzed a különbséget? Ha a 8,4 kg-ra vittek volna 26 kg-ra valót, na az fura lett volna. 50# voltam.
ápr. 22. 13:53
 57/66 anonim ***** válasza:
39%

Pontosan így voltunk mi is. A kisebb belecsúszott a fenekébe, felcsúszott a combjain, valamint annyira csípőfazon volt, hogy a híg produktum a tarkójáig száguldott szegény gyereknek.

Ezért mindig sokkal nagyobb kellett, mint ami kilóra kellett volna. A derekán fedésben volt a tépőzár olyannyira meg kellett húzni, de csak így volt jó.

Ha nagy lett volna, akkor ebből folyt volna ki, nem a kilóhelyesből.

A vicc, hogy ikrek és míg a kisebb lányomra 7-es kellett, a bátyja 4-est hordott.

Engem is lehet hazugozni. ;)

ápr. 22. 13:58
 58/66 anonim ***** válasza:
57%
57# Van ilyen, igen. Nálatok is 1 év körül már volt ez?
ápr. 22. 14:01
 59/66 anonim ***** válasza:
100%

58, 1,5 évesen, de méretben akkor voltak ekkorák.

Nem szórakozásból vettem kétféle pelenkát, ráadásul a nagyobb fajlagosan drágább is. 🙊

ápr. 22. 14:16
 60/66 anonim ***** válasza:
77%
Csak én gondolok arra, hogy ő a pelenkafetises troll?
ápr. 22. 14:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!