Rózsaszín vagy fehér?
Figyelt kérdés
Tettem fel már kérdést, de egyszerűbb eldönteni képpel. 6.5 éves fiú, 2 éves lány és 2 hónapos fiú fogja használni. A 2 éves kapja szülinapjára, ezért kérdéses a szín.
tegnap 23:45
A kérdező szavazást indított:
Rózsaszín
Fehér
9 szavazat
1/4 anonim válasza:
Szerintem teljesen egyértelmű válaszokat kaptál elsőre is, felesleges telespammolni az oldalt.
Ha azt a választ akarod hallani, hogy vedd a rózsaszínt, mert jajj de cukker csajos, akkor tessék:
Vedd nyugodtan a rózsaszínt, megengedem.
2/4 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy fehér. Gondolom, a lány már el tudja mondani, hogy szereti a rózsaszínt, azért merült fel egyáltalán. Ha a megajándékozott is szereti, arra akkor is kicsi esély van, hogy mindháromnak a kedvenc színe lesz. Így úgy tűnik, mintha a lánynak akarnál kedvezni, mert így is van. Fiúk is játszhatnának rózsaszínben, nem arról van szó, hogy nem, de ha csak nem a megajándékozott külön kérése a rózsaszín, korrektebb és praktikusabb is egy semleges szín. (Nekem kedvenc színem a rózsaszín, de itt szebb is a fehér.)
3/4 anonim válasza:
Ja, bocs, összekevertem a 2 nagyobb gyereket, a lány kapja. Akkor a válaszom azon része semmis, de a többit tartom. Mivel a leírás alapján úgy tűnik, névlegesen a lányod kapja, de valójában azt szeretnéd, hogy közös legyen, olyan szín ideális, ami mindenkinek kedvező.
4/4 anonim válasza:
Sok minden van, amiből jól néz ki a "csajszis" rózsaszín, de ez szerintem akkor is ízléstelen lenne, ha 3 lány kapná 🙂
(Ráadásul ha a 2 éves nem direkt a rózsaszínt kérte valamiért, akkor a fejemet tenném rá, hogy ugyanolyan boldog lenne a fehértől is, és nem rontanád el a közös játszószoba hangulatát ezzel a giccsel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!