Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 28.napján rózsaszínes...

Ciklus 28.napján rózsaszínes fehér folyás? Lehet terhesség? Sose volt ilyen. 2 napja fáj,görcsöl a jobb petefészkem.

Figyelt kérdés
jún. 2. 12:07
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Sokan írták hogy beágyazódás miatt van. Te vagy az idióta és a tudatlan és a paraszt.
jún. 2. 12:33
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
A ciklus 28-ik napján ez inkább már menstruációra utaló jel.
jún. 2. 12:39
 3/18 anonim ***** válasza:
48%

Jaj hagyd már ezt a sokan mondták hogy dolgot.

Tanulatlan és tudatlan vagy a saját testetted kapcsolatban.

Én se tudok többet hozzáfűzni mint az 1-es.

jún. 2. 12:43
 4/18 anonim ***** válasza:
67%

28.napon beagyazodas??

te vmi isteni csoda lehetsz akkor :D

kedvesem, 28.napon lassan a menstruciod jon. hol voltal biosz orakrol? egyaltalan miert szaporodsz?

jún. 2. 12:47
 5/18 A kérdező kommentje:

Ti vagytok a tudatlanok. Nagyon sok

helyen olvastam hogy csomóan vannak akiknek van rózsaszín folyás és baba lett.Ez jelezte nekik. Látom a bunkók gyülekezete van ma….

Alja nép…

jún. 2. 14:35
 6/18 A kérdező kommentje:
Én csak normális hozzászólásokat szerettem volna. Nem bunkót…
jún. 2. 14:36
 7/18 anonim ***** válasza:
66%
Lehet, hogy máskor volt ovud, így igen, lehet beagyazodasi vérzés. Ha neked még sose volt ilyen, az jelzésértékű lehet. Ha nem lesz több folyás, csak egy pici volt, szerintem az utalhat teherbe esésre. Egyébként igen, lehet meg fog jönni. Én ezt most keteselyesnek mondanam. Pár nap múlva csinálj egy érzékeny tesztet, ha nem jön meg. Én drukkolok :)
jún. 2. 14:38
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
Hormonálisproblémára gyanakodnék a helyedben!
jún. 2. 15:07
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
jún. 2. 15:23
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg fog jönni.
jún. 2. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!