4 napja kellett volna megjönnie. Ket hete nagyon feszült a mellem, érzékeny vagyok. Néha nyilalgat egyik oldalon a petefészkem. Lehet terhesség? Tesztet csak szerdán csinálok.
Figyelt kérdés
Valakinek volt ilyen tapasztalata terhesség esetén?
(Megszakításos módszert alkalmaztuk)tudom nem biztonságos
máj. 19. 14:35
1/14 anonim válasza:
Ha mar 4 napja késik nyugodtan csinálhatsz 10es tesztet bármikor.
De ha stresszelsz, amiatt is késhet. Illetve ha az ember figyeli magát, olyan tüneteket is észlel, amit előtte nem. Ezt nem rosszbol irom🙂 meg minden ciklus más, úgyhogy erre majd csak a teszt vagy orvos fog neked választ adni
2/14 A kérdező kommentje:
Rendben, elmegyek ügyeletes patikába. Legmélyen belül örülnék már szívesen babázgatnék:)
máj. 19. 14:52
4/14 A kérdező kommentje:
Most kicsit gyengének is érzem magam…
máj. 19. 16:59
5/14 babyboom567 válasza:
Akkor kösd fel a gatyád nagyon, mert az a "babázgatás" kőkemény, nagyon embert próbáló,szabadnap/táppénz nélküli, minimum 14-18 évig tartó kőkemény meló.Nehezebb,mint bármi amit eddig csináltál.Nekem nem voltak ilyen illúzióim, hogy "babázgatni"fogok,mert tudtam,hogy nehéz lesz.Hát a legvadabb rémálmaimban sem gondoltam,hogy ennyire.
6/14 A kérdező kommentje:
Bölcsibe dolgozok, utána jövök haza a paromhoz akinek van egy 3 éves gyereke. Hidd el pontosan tudom milyen, csak szeretnék majd egy sajátot is🥰 de kedves tőled!
máj. 19. 18:53
7/14 A kérdező kommentje:
Jó oldalát is nézni kell… gondolom ha ránézek a gyerekedre akkor azt érzed,hogy megérte nemde??!!
máj. 19. 18:54
8/14 A kérdező kommentje:
Ránézel#
máj. 19. 18:54
9/14 anonim válasza:
Az igen 5-ös megfogtad a lényeget.😅
Drukkolok kérdező, hogy minél előbb babázgathass!😘
10/14 A kérdező kommentje:
Cuki vagy köszönöm🥰 világ legboldogabb embere lennék 🥹
máj. 19. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!