4 napja szurkál a hasam , hol a köldökömnél , hol a petefészkemnél , Elevitet szedek 2 hete , mert babát tervezünk a párommal. Ez lesz a 3. Hónap próbálkozásunk. Szédülök sokszor viszont ez korai tünet. Lehet hogy kismama leszek , vagyok?
Ennyiből nem lehet megmondani... Hány naposak a ciklusaid? Most a ciklus hányadik napján vagy?
26N
16 nappal a menstruacio elott ez biztosan nem a terhesseg jele.
A tipikus terhessegi tunetek egyebkent is 5-6. het korul jelentkeznek.
Nyilvan kivetelek mindig vannak, de ez a nagy atlag.
Az elso jele altalaban a keses.
Ha 3-án kell megjönnie, akkor biztosan nem terhességi tüneteid vannak.
Valószínűleg az időjárás miatt szédülsz.
Komolyan 16 nappal elotte?
Eszem megall...Beagyazodasnak nincsenek tunetei,max egy kis beagyazodasi verzes,de nekem pl az sem volt
Amugy most aktualis az ovu,ha rendszeresek a ciklusaid .most kellene egyutt lenned a ferjeddel,a beagyazodas csak az ovu utan tortenik ...
7# a beágyazódàsnak nincsenek tünetei.
Sokan azt hiszik, hogy amit éreznek az a terhességtől van. Múltkor olyan szúrást éreztem a bal petefészkem környékén, hogy felszisszentem. Nem vagyok terhes. Ha az lennék (meg buta is) biztos azt mesélném, hogy éreztem , akkor àgyazódott be 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!