Missed ab műtét után hamar elmúlt a vérzés, aztán kevés barna, majd még kevesebb sárga pecsét, viszont tegnap kijött egy kis rózsaszín darab, ma meg fehér szálak(?) normális ez mikor kell visszamenni, vagy nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
okt. 13. 22:48
1/4 A kérdező kommentje:
Műtét napján volt csak élénk piros vérzés. Másnap minimális vérzés. 3. nap kevés barna vér. 4.napon betétben már csak minimális sárga folt látható. Fürdésnél, amikor mosakodtam, akkor láttam tegnap a rózsaszin ki darabot, ma meg ilyen vékony fehér szálakat. Mi lehet ez?
okt. 13. 22:52
2/4 anonim válasza:
Szövetdarabok. Nekem a műtét után egy héttel egy fél tenyérnyi meghatározhatatlan színű és állagú akármi jött ki zuhanyzás közben, azt hittem elájulok. Az orvos szerint (akit éjjel hívtam pánikban) normális, szerintem a tied is. De hogy megnyugodj, hívd fel reggel. Sajnálom ami történt veled! 🩷 Hidd el, átérzem.
3/4 A kérdező kommentje:
És be kellett menni? Ez azt jelenti, hogy maradt bent még valami, amit ki kell szedni, műteni? Vagy magától távozik?
okt. 14. 07:14
4/4 anonim válasza:
2 hétig bármi jön belőled, normális. Nekem legalábbis ezt mondták.
Nekem is műtét utáni nap volt csak vérzés, utána barnázás, sárga folyás, 3.nap már semmi.
Majd 5 vagy 6.napon elöntött a vér, darabosan. Rohantam az ügyeletre, kb hülyének néztek vele.
Amíg nem fáj, nem büdös, nincs lázad, addig szerintük felesleges bemenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!