S. O. S! Nőgyógyászati vizsgálat után normális, ha ilyen rózsaszines valami jön a hüvelyből?
Figyelt kérdés
Kismama vagyok,ma voltam az első vizsgálaton. Megvizsgált azzal a vasszerű valamivel(hüvelyi ultrahang). Rákszűrést is csinált. Aztán a kezével is megnézett,és jött a hasi ultrahang. Miután felöltöztem egy rózsaszínszerű váladék folyt. És azota görcsölök is. Nagyon meg vagyok ilyedve!!!!!! 10hetes kismama!2017. aug. 3. 12:10
1/21 anonim válasza:
Menj vissza, szerintem nem normális!
2/21 anonim válasza:
Rákszűrés után előfordulhat minimális vérzés a méhszájból. Szóval akár bele is férhet. A görcsölés már kevésbé. Feküdj, pihenj, és ha esig sem múlik, akkor irány az ügyelet.
3/21 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen párszor vizsgálat után, úgyhogy van ilyen. Viszont én akkor nem voltam terhes, amikor ilyet tapasztaltam, úgyhogy én a helyedben felhívnám az orvost és majd ő megmondja, hogy mit kell tenni.
4/21 anonim válasza:
Vegyél be magnéziumot és pihenj.
Nekem is volt,de nem volt semmi baj.
A rákszűrés miatt lehet.
Ha továbbra is tapasztalod,hívd fel az orvost.
5/21 anonim válasza:
Vizsgálat után előfordul,nekem mondjuk szóltak is,hogy ne ijedjek meg ha ezt tapasztalom,mert normális.
6/21 A kérdező kommentje:
Én nagyon félek még nagyon picike a magzat 17mm... Annyira aggódom emiatt,nehogy baja legyen vagy ki se mondom amire gondolok.!!! Már ilyen barnás a váladék.
Van akinek normális,van akinek nem:(
2017. aug. 3. 12:27
8/21 anonim válasza:
Jol irta az egyik valaszolo:
- rakszures eseten az egy, maximum ket napig tarto keves verzes, barnazas belefer
- a gorcsoles terhesen nem normalis, rakszures utan sem.
Ha csak barnazas, nyugi es pihenj. Ha gorcsolsz melle, akkor orvos.
9/21 anonim válasza:
Valószínűleg csak felsértette a hüvelyfalat, de, hogy miért görcsölsz azt jó lenne tudni, mindenképpen telefonálj oda hamar.
10/21 anonim válasza:
A görcsölés nem természetes, rákszűrés után a maszatolás viszont az. Fura nekem, hogy ezt miért nem mondja el? Az enyém vagy 3x mondja el állandóan, már én is unom, de legalább tudom, hogy normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!