Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » S. O. S! Nőgyógyászati vizsgál...

S. O. S! Nőgyógyászati vizsgálat után normális, ha ilyen rózsaszines valami jön a hüvelyből?

Figyelt kérdés
Kismama vagyok,ma voltam az első vizsgálaton. Megvizsgált azzal a vasszerű valamivel(hüvelyi ultrahang). Rákszűrést is csinált. Aztán a kezével is megnézett,és jött a hasi ultrahang. Miután felöltöztem egy rózsaszínszerű váladék folyt. És azota görcsölök is. Nagyon meg vagyok ilyedve!!!!!! 10hetes kismama!
2017. aug. 3. 12:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Menj vissza, szerintem nem normális!
2017. aug. 3. 12:12
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Rákszűrés után előfordulhat minimális vérzés a méhszájból. Szóval akár bele is férhet. A görcsölés már kevésbé. Feküdj, pihenj, és ha esig sem múlik, akkor irány az ügyelet.
2017. aug. 3. 12:15
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Nekem is volt ilyen párszor vizsgálat után, úgyhogy van ilyen. Viszont én akkor nem voltam terhes, amikor ilyet tapasztaltam, úgyhogy én a helyedben felhívnám az orvost és majd ő megmondja, hogy mit kell tenni.
2017. aug. 3. 12:17
 4/21 anonim ***** válasza:
85%

Vegyél be magnéziumot és pihenj.

Nekem is volt,de nem volt semmi baj.

A rákszűrés miatt lehet.

Ha továbbra is tapasztalod,hívd fel az orvost.

2017. aug. 3. 12:20
 5/21 anonim ***** válasza:
76%
Vizsgálat után előfordul,nekem mondjuk szóltak is,hogy ne ijedjek meg ha ezt tapasztalom,mert normális.
2017. aug. 3. 12:21
 6/21 A kérdező kommentje:

Én nagyon félek még nagyon picike a magzat 17mm... Annyira aggódom emiatt,nehogy baja legyen vagy ki se mondom amire gondolok.!!! Már ilyen barnás a váladék.

Van akinek normális,van akinek nem:(

2017. aug. 3. 12:27
 7/21 anonim ***** válasza:
55%
Sosem normalis menj vissza
2017. aug. 3. 12:30
 8/21 anonim ***** válasza:
73%

Jol irta az egyik valaszolo:

- rakszures eseten az egy, maximum ket napig tarto keves verzes, barnazas belefer

- a gorcsoles terhesen nem normalis, rakszures utan sem.

Ha csak barnazas, nyugi es pihenj. Ha gorcsolsz melle, akkor orvos.

2017. aug. 3. 12:35
 9/21 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg csak felsértette a hüvelyfalat, de, hogy miért görcsölsz azt jó lenne tudni, mindenképpen telefonálj oda hamar.
2017. aug. 3. 12:36
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
A görcsölés nem természetes, rákszűrés után a maszatolás viszont az. Fura nekem, hogy ezt miért nem mondja el? Az enyém vagy 3x mondja el állandóan, már én is unom, de legalább tudom, hogy normális.
2017. aug. 3. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!