S. O. S! Nőgyógyászati vizsgálat után normális, ha ilyen rózsaszines valami jön a hüvelyből?
Figyelt kérdés
Kismama vagyok,ma voltam az első vizsgálaton. Megvizsgált azzal a vasszerű valamivel(hüvelyi ultrahang). Rákszűrést is csinált. Aztán a kezével is megnézett,és jött a hasi ultrahang. Miután felöltöztem egy rózsaszínszerű váladék folyt. És azota görcsölök is. Nagyon meg vagyok ilyedve!!!!!! 10hetes kismama!2017. aug. 3. 12:10
11/21 anonim válasza:
Nekem mondta a doki, mivel volt rákszűrés, hogy ne ijedjek meg, mert előfordulhat. Neked csinált?
12/21 A kérdező kommentje:
11-es válaszado igen csinált azzal a vassal belém nyúlt ami kissé fájt
2017. aug. 3. 14:10
13/21 anonim válasza:
Szerintem menj be.. Inkább feleslegesen mint későn..
14/21 anonim válasza:
AKkor valószínű azért, de menj vissza, inkább menj feleslegesen, mint későn.
15/21 A kérdező kommentje:
Rendben bemegyek ha nem múlik vagy rosszabb lesz
2017. aug. 3. 15:33
17/21 A kérdező kommentje:
A görcsölés enyhült, de szúrkálás még mindig van...Barna folyás is,bár ma sárgás volt már... a nőgyógyász azt mondta szedjek magnézuimot sokat pihenjek. Ha erősödne a folyás,görcsölés, akkor terhes ambulanciára kell mennem.
Vettem be MagneB 6-ot, remélem elmulasztja. De nagyon félek,egyáltalán nem vagyok nyugodt!!!!!
2017. aug. 4. 13:47
18/21 A kérdező kommentje:
Rá adásul hányinger sincs,ami eddig minden nap volt. Meg ijeszt ezis:(
2017. aug. 4. 13:49
19/21 anonim válasza:
Ne aggódj a tünetek jönnek mennék
Minden rendben lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!