Akinek egy éves korára is már 7-es,8-as pelenkát hordott a gyereke,mit adott rá,ha azt is kinőtte?
14 hónapos lányom most növi ki a pampers prémium care 7-est. Már határeset neki,éjszakára nem azt kapja,hanem molfix 7-est, ez kicsit nagyobb,de ez is pont jó most. Nagyon gyorsan váltunk pelus méretét,csak pislogok. Minden második héten az van,hogy keresgelem a lehetőségeket,mit tudnék neki venni,ha az aktuális méretét kinövi. És megint lassan esedékes lesz. Éjszakára ráadásul mindig eggyel nagyobb kellene,különben nem bírja a pelus.
Nem kövér a kislányom, most 9,5 kiló,de egyszerűen kell neki ez a méret
Sajnos pampers prémium carebol nincs is nagyobb, ami bugyipelenka. Nadrágpelenkát közelharc raadni
Mi lesz így később? Még egy jó idő,míg szobatiszta lesz.
Nem tudom már milyen márkát nézzek. A molfixből is a 7 a legnagyobb.
ne haragudj, de ha 10 ből 10 ember hitetlenkedve néz rád, lehet nem a válaszolókkal van a baj.
Lányom 2,5 éves, az 5ös pelus most lett kicsi rá. A lidlis 6os mega 116cm és 20kg, multkor poénból felvette, még rá is ráment.
Szóval értetlenkedve néz rád mindenki.
Egyebkent miert vagy ilyen agressziv a valaszokban ? Nem sok baratod lehet ilyen stilussal.
Amugy meg irod, hogy kifolyik a pisi, azert folyik ki, mert nagy ra, nem azert mert kicsi!
#29. Köszönöm a szót,igen,az ulepe kicsi a pelenkanak,ez az. Ha rá is szenvedtem,egyszerűen nem marad anyag,az a kevés besupped a farpofak közé,a kőműves dekoltázs meg kivillan. Mint amikor egy száz kilós nő felvesz egy S-es bugyit. Ha magára is szenvedi, a látványt talán mkndneki el tudja képzelni.
De jó,higy végre valaki,akinek gyakorlati tapasztalata is van. Kedvezően 31-es,persze velem van gond,de hogy mi azt balladai homály fedi. Oly konnyu ítélkezni,de megértem,ahhoz nem kell ész.
Köszönöm akik tényleg a kérdésre írtak,vagy tenyleg segítő szándékkal.
Nyolcas pelus,libero kipróbálása,pomette pelus,mosipelus,tena xs. Ezek mind új,hasznos ötletek. Végig fogom.probalni.
És remélem nálunk is a nyolcas lesz az utolsó,azt már nem növi ki.
Vannak barátaim,köszönöm szépen,de nyilván nem gyakoris körökből
Nem akartam agresszív lenni,de kicsit unom,hogy felteszem egy kérdést,és nem arra kapok választ. Nem én tehetek róla,hogy sokaknak nem.megy az értő olvasás.
Nézz rám nyugodtan értetlenül,nem az volt a kérdés ki hiszi ezt el. A mezőn is értetlenül neznének rám... még mondanák is,hogy muuu...igen,ez nagyon tahó volt tőlem. Ez van. Amilyen a fogadjoiten.
Még egyszer köszönöm a sok hasznos választ,mert az is volt,nem kevés!
Esetleg egy képet mellékelnél? Arc nélkül, mondjuk mellkastól lefele..?
Esküszöm én se láttam még ilyet, pedig csecsemő és gyermekápoló vagyok, már csukott szemmel fél kézzel is tudok pelenkázni, de a te eseted.. nagyon egyedi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!