Akinek egy éves korára is már 7-es,8-as pelenkát hordott a gyereke,mit adott rá,ha azt is kinőtte?
14 hónapos lányom most növi ki a pampers prémium care 7-est. Már határeset neki,éjszakára nem azt kapja,hanem molfix 7-est, ez kicsit nagyobb,de ez is pont jó most. Nagyon gyorsan váltunk pelus méretét,csak pislogok. Minden második héten az van,hogy keresgelem a lehetőségeket,mit tudnék neki venni,ha az aktuális méretét kinövi. És megint lassan esedékes lesz. Éjszakára ráadásul mindig eggyel nagyobb kellene,különben nem bírja a pelus.
Nem kövér a kislányom, most 9,5 kiló,de egyszerűen kell neki ez a méret
Sajnos pampers prémium carebol nincs is nagyobb, ami bugyipelenka. Nadrágpelenkát közelharc raadni
Mi lesz így később? Még egy jó idő,míg szobatiszta lesz.
Nem tudom már milyen márkát nézzek. A molfixből is a 7 a legnagyobb.
Ez kemeny, valami itt nem okes akkor, ha ennyit pisil, gondolom nem a meret a baj, az nem lehet, hogy ennyi kiloval mar a 7-es is kicsi legyen.
Orvost errol kerdezted? Sokat is iszik?
Kisfiam 9,5 kilo, 4-es pelust hord az osszes markabol es ejszaka 12 orat alszik, libero, pampers, huggies es a tescos pelus birja nalunk.
Nem csak a pampers
DM saját márkás, molfix,Violetta doble care,Lidl,Aldi,Rossmann ezeket mind sorra próbáltam.
És a méretek nagyjából azonosak apró eltérés van csak.
Igen,orvos szerint teljesen egészséges kislány.
Direkt az a kérdés,ami! Kérlek olvassátok el még egyszer. Az én gyerekem X méretét hord ennyi idősen számomra nem használható válasz,nem tudok vele mit kezdeni.
Az enyémnek ekkora kell és kész. 5-osz már fel se tudnék húzni ra.
Voltunk vervetelen vele,semmi gond
Nem azzal van gond,hogy kipisil,azt csak maximum éjszaka,hanem fel se megy rá a kisebb!! De még egyszer,kérlek olvassátok el a kérdést...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!