Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvált szülők, Ha apukánal...

Elvált szülők, Ha apukánal vannak a gyerekek szükséges a gyerekeknek naponta többször anyukát felhívni ?

Figyelt kérdés
Nálunk állandó probléma hogy a gyerekek nem hivjak fel anyukát. Én nem erőltetem mert apás hétvégén velem vannak. Ha akarnak telefonálni megtehetik de nem eroltetem.
ma 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

DEHOGY IS KELL.

Amikor az apánál vannak, akkor ö az "ügyeletes szülö".

Ezzel a logikával, amikor az anyánál vannak, az apát kellene állndóan felhívni!

ma 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, csak ha szeretné.
ma 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kell.

Ha jól értem, te az apuka vagy, és az anyuka pattog ezen. Mondd meg neki, hogy mutassa meg a gyerekelhelyezésről szóló bírósági ítéletben, hogy hol van leírva, hogy őt a gyerekeknek a láthatás ideje alatt fel kéne hívnia. Ha ilyen nincs benne (és nyilván nincs), akkor neki pofa alapállásba.

ma 22:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Naponta többször semmiképpen, én egész hétvégén sem hívom őket, csak ha valami van (pl ha kicsit betegen adtam oda - mert az én volt párom simán nem szól, ha rosszabbul lett, én pedig vasárnap este tudom meg, hogy másnap táppénzre kell mennem).

Hacsak nincs nálatok is valami hasonló ok, ami miatt a másik fél aggódik, akkor nem kéne zavarnia abban a pár napban.

ma 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha a mamánál vannak is max 1x hívnak este, de azt is kelletlenül, jobb dolguk is van nálam olyankor. :D Ha az elvált apjukkal lennének, akkor sem gondolom, hogy ennél többre lenne szükség.

Saját emlékeimben kutatva, amikor péntek délután leléptem apukámhoz, és vasárnap este hazaértem, én közben egyszer sem hívtam fel anyukámat.

ma 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Én kisgyerekes (2,5) anyukaként bevallom, hogy el tudom majd képzelni magamról, hogy kérjek hasonló helyzetben napi 1 hívást a gyerkőctől, ha külön töltjük a teljes napot.

Viszont nem félórás bájcsevegésre gondolok, hanem inkább egy "lejelentkezésre" (Minden Ok, puszi), és nem apukával vergődnék emiatt, hanem a gyerekkel, hogy megértse, hogy csak ennyit kérek, de így leszek nyugodt.

(Vajon a gyerekeknek miért nem fér bele ennyi? Vagy hívják, csak nem elégszer?)

ma 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!