Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek egy éves korára is már...

Akinek egy éves korára is már 7-es,8-as pelenkát hordott a gyereke,mit adott rá,ha azt is kinőtte?

Figyelt kérdés

14 hónapos lányom most növi ki a pampers prémium care 7-est. Már határeset neki,éjszakára nem azt kapja,hanem molfix 7-est, ez kicsit nagyobb,de ez is pont jó most. Nagyon gyorsan váltunk pelus méretét,csak pislogok. Minden második héten az van,hogy keresgelem a lehetőségeket,mit tudnék neki venni,ha az aktuális méretét kinövi. És megint lassan esedékes lesz. Éjszakára ráadásul mindig eggyel nagyobb kellene,különben nem bírja a pelus.

Nem kövér a kislányom, most 9,5 kiló,de egyszerűen kell neki ez a méret

Sajnos pampers prémium carebol nincs is nagyobb, ami bugyipelenka. Nadrágpelenkát közelharc raadni

Mi lesz így később? Még egy jó idő,míg szobatiszta lesz.

Nem tudom már milyen márkát nézzek. A molfixből is a 7 a legnagyobb.

ápr. 22. 10:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
86%
nekem az egyik kislányom 1 évesen volt 9 kg, másik 5 hónaposan volt 9kg. a második nagyon kis michelin baba volt, de mégsem kellett rá 7es XD
ápr. 22. 11:05
 12/66 A kérdező kommentje:

Nadragpelus is kicsi abban a méretben.

Kérlek titeket,olyan írjon,aki maga is ebben van! A kérdés az,hogy MIT ADJAK RÁ HA EZT IS KINÖVI?

Értem én a jó szándékot,és köszönöm is,de van egy kérdésem,amire választ szeretnék.

ápr. 22. 11:06
 13/66 anonim ***** válasza:
93%

Majd veszel rá felnőtt pelenkát, most mit lehet mondani?

Valamit nagyon benêzel, ha 9 kilós gyerekre nem tudsz ráadni egy 15 kilósnak szánt pelenkát.

ápr. 22. 11:08
 14/66 anonim ***** válasza:
40%
szoktasd bilire.
ápr. 22. 11:08
 15/66 anonim ***** válasza:
88%

Probalj mas markat. Liberobol pl a 7-es 26 kiloig van, en nem tudom elhinni, hogy egy 9 kilos gyerek azt kinovi, ne haragudj.

Aztan vannak termeszetesen junior, felnott pelenkak is, akkor azt.

ápr. 22. 11:11
 16/66 anonim ***** válasza:
80%
úgy látszik kedves kérdező mindenkit lepontoz :(
ápr. 22. 11:13
 17/66 anonim ***** válasza:
84%
15# Írta hogy kipróbált mindent. Biztosan vannak pelenkák, ami nagyobbakra valók kérdező, sérült gyerekekre pl, de a 7-es 16-26 kg közöttiekre való nem? Hogy lehet hogy nem megy rá egy 9 kg-s gyerekre a 26 kg-rá is jó példa?Oké nem a kérdésre a válasz, de én elgondolkoznék, valami itt nem stimmel. Vagy csak nekem fura ez?
ápr. 22. 11:14
 18/66 anonim ***** válasza:
58%
Pelenka*
ápr. 22. 11:14
 19/66 anonim ***** válasza:
96%

2 gyerekes anyaként nem tudok elképzelni akkor hogy milyen alakja lehet a gyerekednek ha nem jó rá?

Nem éri körbe?? Vagy hogyan kell elképzelni azt hogy nem jó rá?

3,5 éves a lányom, éjszakára még kell neki de a 6-os méret is simán jó pedig durván 8 kilóval nehezebb a gyerekednél...

Vagy hogy adod rá a pelenkát? Biztos tudod hogy kell???

ápr. 22. 11:15
 20/66 anonim ***** válasza:
95%

A válasz az, hogy már most túl nagy pelenkát adsz rá, az hogy átázik is valószínűleg azért van, mert túl nagy.

A bugyi pelenkáknak pont az a lényege, hogy feszülnek a gyereken, pontosan illeszkednise kell rá mindenhol.

Az én gyerekem 8 kiló, 72 centi és a 3-as pampers bugyipelust hordja, ami 13-14 órát bír éjszaka. Igen, nehéz ráadni, de a pelenkának feszülnie kell rajta, ha azt akarjuk, hogy bent tartsa a tartalmat, nem lötyögnie kell a gyereken.

ápr. 22. 11:16
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!