Akinek egy éves korára is már 7-es,8-as pelenkát hordott a gyereke,mit adott rá,ha azt is kinőtte?
14 hónapos lányom most növi ki a pampers prémium care 7-est. Már határeset neki,éjszakára nem azt kapja,hanem molfix 7-est, ez kicsit nagyobb,de ez is pont jó most. Nagyon gyorsan váltunk pelus méretét,csak pislogok. Minden második héten az van,hogy keresgelem a lehetőségeket,mit tudnék neki venni,ha az aktuális méretét kinövi. És megint lassan esedékes lesz. Éjszakára ráadásul mindig eggyel nagyobb kellene,különben nem bírja a pelus.
Nem kövér a kislányom, most 9,5 kiló,de egyszerűen kell neki ez a méret
Sajnos pampers prémium carebol nincs is nagyobb, ami bugyipelenka. Nadrágpelenkát közelharc raadni
Mi lesz így később? Még egy jó idő,míg szobatiszta lesz.
Nem tudom már milyen márkát nézzek. A molfixből is a 7 a legnagyobb.
Nadragpelus is kicsi abban a méretben.
Kérlek titeket,olyan írjon,aki maga is ebben van! A kérdés az,hogy MIT ADJAK RÁ HA EZT IS KINÖVI?
Értem én a jó szándékot,és köszönöm is,de van egy kérdésem,amire választ szeretnék.
Majd veszel rá felnőtt pelenkát, most mit lehet mondani?
Valamit nagyon benêzel, ha 9 kilós gyerekre nem tudsz ráadni egy 15 kilósnak szánt pelenkát.
Probalj mas markat. Liberobol pl a 7-es 26 kiloig van, en nem tudom elhinni, hogy egy 9 kilos gyerek azt kinovi, ne haragudj.
Aztan vannak termeszetesen junior, felnott pelenkak is, akkor azt.
2 gyerekes anyaként nem tudok elképzelni akkor hogy milyen alakja lehet a gyerekednek ha nem jó rá?
Nem éri körbe?? Vagy hogyan kell elképzelni azt hogy nem jó rá?
3,5 éves a lányom, éjszakára még kell neki de a 6-os méret is simán jó pedig durván 8 kilóval nehezebb a gyerekednél...
Vagy hogy adod rá a pelenkát? Biztos tudod hogy kell???
A válasz az, hogy már most túl nagy pelenkát adsz rá, az hogy átázik is valószínűleg azért van, mert túl nagy.
A bugyi pelenkáknak pont az a lényege, hogy feszülnek a gyereken, pontosan illeszkednise kell rá mindenhol.
Az én gyerekem 8 kiló, 72 centi és a 3-as pampers bugyipelust hordja, ami 13-14 órát bír éjszaka. Igen, nehéz ráadni, de a pelenkának feszülnie kell rajta, ha azt akarjuk, hogy bent tartsa a tartalmat, nem lötyögnie kell a gyereken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!