Akinek egy éves korára is már 7-es,8-as pelenkát hordott a gyereke,mit adott rá,ha azt is kinőtte?
14 hónapos lányom most növi ki a pampers prémium care 7-est. Már határeset neki,éjszakára nem azt kapja,hanem molfix 7-est, ez kicsit nagyobb,de ez is pont jó most. Nagyon gyorsan váltunk pelus méretét,csak pislogok. Minden második héten az van,hogy keresgelem a lehetőségeket,mit tudnék neki venni,ha az aktuális méretét kinövi. És megint lassan esedékes lesz. Éjszakára ráadásul mindig eggyel nagyobb kellene,különben nem bírja a pelus.
Nem kövér a kislányom, most 9,5 kiló,de egyszerűen kell neki ez a méret
Sajnos pampers prémium carebol nincs is nagyobb, ami bugyipelenka. Nadrágpelenkát közelharc raadni
Mi lesz így később? Még egy jó idő,míg szobatiszta lesz.
Nem tudom már milyen márkát nézzek. A molfixből is a 7 a legnagyobb.
De rá tudom adni ha nagyon akarlm. Ahogyan egy száz kilós nő is belepreseli magát a kisebb ruhákba.Pont olyan a látvány. Ez tény,nem hiszti.
Na meguntam, kaptam jó pár hasznos választ, a többiek meg azt hisznek amit akarnak. Ugyanúgy felkel a nap holnap.
Igazából lassan elkezd majd járni a lányod és akkor az alakja is változni fog. Én nem aggódnék azon, hogy mit adok rá később, mert lefogja mozogni magáról. Tapasztalatból íróm, nekem is a combjai nagyon vaskosak voltak, igaz jó volt rá a pelus, de nagyon sok lement a combjáról.
Éjszaka pedig felkelnék és többet cserélnék rajta, hogy ne ázzon át.
ez esetleg?
De lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni pár “noname” márkát..
Vagy tényleg marad a junior, és remélhetőleg hamar szobatiszta lesz a lányka.
Nem olvastam el mindent, és tényleg nem értem, a kisfiam Sni-s,rengeteg problémával tavaly 6,5 évesen lett szobatiszta 20-23 kiló volt,és a rossmanos vagy dm-es pelusból használtuk a 6-os méretet.
Teljesen kizárt,hogy a másfél éves 9 kilós gyerekedre nagyobb kell,mint egy 23kilós nagycsoportos óvodásra.
47, engedd el! Tudod, hogy hányszor megkaptam én is, hogy hülye vagyok, nem tudok pelenkázni. Mondjuk csak itt a gyik-en. Kórházban anélkül, hogy bármit mondtam volna, hogy mekkorát használunk és miért, a gyereket látva kérdés nélkül a jóval nagyobbat adták rá. Nekik volt szemük hozzá, nekik nem volt fura.
29-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!