Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek egy éves korára is már...

Akinek egy éves korára is már 7-es,8-as pelenkát hordott a gyereke,mit adott rá,ha azt is kinőtte?

Figyelt kérdés

14 hónapos lányom most növi ki a pampers prémium care 7-est. Már határeset neki,éjszakára nem azt kapja,hanem molfix 7-est, ez kicsit nagyobb,de ez is pont jó most. Nagyon gyorsan váltunk pelus méretét,csak pislogok. Minden második héten az van,hogy keresgelem a lehetőségeket,mit tudnék neki venni,ha az aktuális méretét kinövi. És megint lassan esedékes lesz. Éjszakára ráadásul mindig eggyel nagyobb kellene,különben nem bírja a pelus.

Nem kövér a kislányom, most 9,5 kiló,de egyszerűen kell neki ez a méret

Sajnos pampers prémium carebol nincs is nagyobb, ami bugyipelenka. Nadrágpelenkát közelharc raadni

Mi lesz így később? Még egy jó idő,míg szobatiszta lesz.

Nem tudom már milyen márkát nézzek. A molfixből is a 7 a legnagyobb.

ápr. 22. 10:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

De rá tudom adni ha nagyon akarlm. Ahogyan egy száz kilós nő is belepreseli magát a kisebb ruhákba.Pont olyan a látvány. Ez tény,nem hiszti.

Na meguntam, kaptam jó pár hasznos választ, a többiek meg azt hisznek amit akarnak. Ugyanúgy felkel a nap holnap.

ápr. 22. 12:13
 42/66 A kérdező kommentje:
#40 nagyon szívesen tenném de nincs most kisebb pelenkam. Ránézésre a hetesek még jók,úgyhogy ezzel nem tudok mit mutatni.
ápr. 22. 12:15
 43/66 anonim ***** válasza:
100%

Igazából lassan elkezd majd járni a lányod és akkor az alakja is változni fog. Én nem aggódnék azon, hogy mit adok rá később, mert lefogja mozogni magáról. Tapasztalatból íróm, nekem is a combjai nagyon vaskosak voltak, igaz jó volt rá a pelus, de nagyon sok lement a combjáról.

Éjszaka pedig felkelnék és többet cserélnék rajta, hogy ne ázzon át.

ápr. 22. 12:23
 44/66 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ez esetleg?

De lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni pár “noname” márkát..

Vagy tényleg marad a junior, és remélhetőleg hamar szobatiszta lesz a lányka.

ápr. 22. 12:24
 45/66 babyboom567 ***** válasza:
77%

Nem olvastam el mindent, és tényleg nem értem, a kisfiam Sni-s,rengeteg problémával tavaly 6,5 évesen lett szobatiszta 20-23 kiló volt,és a rossmanos vagy dm-es pelusból használtuk a 6-os méretet.

Teljesen kizárt,hogy a másfél éves 9 kilós gyerekedre nagyobb kell,mint egy 23kilós nagycsoportos óvodásra.

ápr. 22. 13:06
 46/66 anonim ***** válasza:
73%
Biztos nem a pelenkával van a baj.
ápr. 22. 13:11
 47/66 A kérdező kommentje:
Kikövetem a kérdést,megkaptam a hasznos válaszokat,az engem méltatlanul gyalazoakra a továbbiakban meg semmi szükségem. Adieu!
ápr. 22. 13:14
 48/66 anonim ***** válasza:
88%
Azért nem hiszi el senki, kérdező, mert fizikailag képtelenség, hogx egy 85 cm-es, 9,5 kilós gyerek kinőjje a 6-os pelenkát, amit ilyen 100 centis, 15-16 kilós gyerekekre terveznek. Több millió gyerek belefér, a tiéd meg nem? Abszurd.
ápr. 22. 13:22
 49/66 anonim ***** válasza:
18%

47, engedd el! Tudod, hogy hányszor megkaptam én is, hogy hülye vagyok, nem tudok pelenkázni. Mondjuk csak itt a gyik-en. Kórházban anélkül, hogy bármit mondtam volna, hogy mekkorát használunk és miért, a gyereket látva kérdés nélkül a jóval nagyobbat adták rá. Nekik volt szemük hozzá, nekik nem volt fura.

29-es voltam.

ápr. 22. 13:24
 50/66 anonim ***** válasza:
82%
49# Pedig kórházba is egy ekkora méretű gyerekre nem fognak ránézésre 7-est vinni. :D Nyilván ha mondja anyuka, hogy neki nem jó semelyik méret már 14 hónaposan, akkor fognak, de egyébként nem. Szakmaiatlanság lenne egy 9,5 kg-nak ha a személyzet alapjáraton egy 26 kg-sra való pelenkát vinne. Lötyögne minden irányból, kifolyna, stb. Ettől még itt valamiért nyilván erre van szükség, csak mondom, hogy hülyeség amit írtál.
ápr. 22. 13:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!