Akinek egy éves korára is már 7-es,8-as pelenkát hordott a gyereke,mit adott rá,ha azt is kinőtte?
14 hónapos lányom most növi ki a pampers prémium care 7-est. Már határeset neki,éjszakára nem azt kapja,hanem molfix 7-est, ez kicsit nagyobb,de ez is pont jó most. Nagyon gyorsan váltunk pelus méretét,csak pislogok. Minden második héten az van,hogy keresgelem a lehetőségeket,mit tudnék neki venni,ha az aktuális méretét kinövi. És megint lassan esedékes lesz. Éjszakára ráadásul mindig eggyel nagyobb kellene,különben nem bírja a pelus.
Nem kövér a kislányom, most 9,5 kiló,de egyszerűen kell neki ez a méret
Sajnos pampers prémium carebol nincs is nagyobb, ami bugyipelenka. Nadrágpelenkát közelharc raadni
Mi lesz így később? Még egy jó idő,míg szobatiszta lesz.
Nem tudom már milyen márkát nézzek. A molfixből is a 7 a legnagyobb.
Hadd tudjam már,hogy nem megy rá a gyerekemre,nem értem,minden rossz szándék nélkül,miért kell ilyen értetlennek lenni,akinek nem inge kérlek ne vegye magára.
Köszi 15-os,végre egy ami csak a kérdésemre válasz. Libero az egyedüli amit nem próbáltam még,mert azt olvastam,annak a méretezése kisebb,mint masoké. De akkor megpróbálom.
Nem tudom én sem miért van ez,de egyszerűen ez van. Ha rá is tudom húzni nagyon bevag a kis combjaba,és kifolyik jobbra balra a cucc. Talán az átlagnál kicsit magasabb,most 85 cm,de hát én és a férjem sem vagyunk kicsik (én 183 a férjem meg 198) de ezt csak félve írom le,nem szeretnék olyan válaszokat,hogy az enyém is 85 centi és mégis jó rá az ötös. Hát az enyémre nem. De tudjátok mit? Akit érdekel írjon privatban,jöjjön el hozzám,és nézze meg a saját szemével. Komolyan mondom. Nem jokedvembll adogatom a mindig nagyobb pelust.
Próbáld ki a dm-es 8-as pelust, hátha.
Mondjuk én sem értem, hogy hogy lehet kicsi a 7-es a lányodra, de biztos igazad van.
(Az én fiam is 14 hós, de bőven elfér az 5-ösben, pedig 10+ kg. Tudom-tudom, nem érdekel, nem ezt kérdezted :D )
Mondom,aki nem hiszi,jöjjön el hozzám
Védőnőnek,orvosnak is mutattam és csak hummogtek,mert bizony tényleg kicsi.a gyerekre.
Lehet mert magasabb mint az átlag. Lehet..
Biztos nem adok rá túl nagyot,az atfolyast,atazast mindig az oldotta meg,amikor eggyel nagyobbat kapott. Akkor megszűnt a dolog. A molfix most pont tökéletes,és a pampers hetes is,nappalra, éjszakára már kevés,nem bír 12-3 órát. Tudom, még vannak nyolcas pelusok,ezek.jonnek majd,de halvány lila fingom nincs mi lesz ha ezeket is kinövi. Junior pelus,ahogy írta valaki, talán.
25. Tényleg kérdezem,hogy akkor.mi.lehet a gond?
Jól van raadva. Ha rá is szenvednék egy kisebb méretét seperc és kibugyog. Orvos,védőnő,és két kisgyerekes barátnőm is látta a pelenkát ,pelenkazast. Tényleg nagyon kíváncsi vagyok,akkor írjátok meg,mi az ami gond? A valami nem oké túl.homalyos. Ha kilenc évig gyerekek.kozotr dokgozeal,csak van tipped,és tényleg kíváncsi vagyok. Az orvos csak szertarta a kezét és annyit mondott,hát szép magas kislány, biztos ezért. De mivel minden rendben,egészséges a gyerek így nyilván nem foglalkozott ezzel túl sokat.
Sérült csoportban a tenaXS-t adjak sokan.
Én elhiszem, a lányommal volt hasonlóan, mindig akkor "nőtte ki" az adott méretet, amikor az adott méret ALSÓ határához közelített a súlya. 9,3 kilóval így hordott 6-os liberót (13-20 kg). Másnak meg kisebb méretből szobatisztul a gyereke.
Egyszerűen kicsi volt az ülepe a pelenkának.
És nem vagyok gyakorlatlan szülő. Fiam nagyobb súlyú volt, mégse volt ilyen gondja.
Egyébként végül a 8-as volt az utolsó használt méret a lanyomnál, azt már nem nőtte ki, pedig betegség miatt 3,5 évesen szobatisztult. Akkor volt 12 kg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!