Melyik lenne jobb?

Hogy neked mi lenne a jobb, azt csak te tudod.
Én nem látok beléd, mennyire véreztél, mennyire volt vészes, nem voltam ott, hogy mit mondott az orvos.
Én sem vagyok az az otthon ülős típus, véreztem is, és orvosi engedéllyel dolgozhattam. De én irodában ültem egész nap. A konyha kicsit más tészta. Ezt is neked kell tudni, mennyit emelsz, hogy bírod talpon, mennyit tudsz pihenni, stb...
És igen, nekem is kellemetlen lenne, hogy megcsináltak nekem egy helyet, én meg azt mondom sorry....

Hát, mondjuk nem kozmunkara kellett volna még egy gyereket bevallalni...
Nem, nem mondhat fel, csupán októberben, amikor a szerzodesed lejat nem lesz munkád tovább, plusz eleve tappenzen is csak annyit lehetsz, amennyit dolgoztál.
Kedves utolsó. Köszönöm az aggódást, de tisztában vagyok az anyagi helyzetünkkel hogy mit engedhetünk meg magunknak és mit nem. 😊
Mint írtam is a konyhára szerettem volna bejutni viszont azt csak közmunka program által volt lehetséges. Nem kell aggódni fel fogjuk tudni nevelni és nem fogok kéregetni azért, hogy etetni tudjuk őket. Hála most is megvan mindenünk ezután is meg lesz mindegy hogy épp hol dolgozok vagy mit 😉

5!
Vannak ilyen "elvetemültek".
Pl barátnőm is.
3évesen elkezdte a fia az ovit, ő 1 évet még otthon ült. Mert nincs jogsija, helyben nincs munka, ő meg nem buszozik.
Végül az oviba ment el dadának, szintén közmunka programba, havi kb 80ezerért.
2. határozott idejű szerződését tölti.
A férje meg 3 műszakba jár, műszakvezető. A havi milliót hazaviszi.
Simán elélnek abból 3an.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!