Melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Megpróbálom röviden összefoglalni. Van egy 3.5 éves óvodás gyermekem. Szerettem volna a helyi iskola konyhán dolgozni, viszont csak közmunka program által kerülhettem volna be ami tavaly szeptember óta húzódott. Februárban felvettek közmunkára akkor még nem volt hely a konyhán. Utcára akartak rakni viszont kiderült, hogy terhes vagyok. Oké utcára nem raktak ki várjak azt mondták. 1hónapos szerződésünk volt. Most annak tudatában, hogy terhes vagyok meghosszabitottak októberig. Van hely a konyhán mehetnék. Viszont itt egy hónap alatt többször voltam kórházban vérzéssel. Kaptam gyógyszereket, vérzés elmúlt baba jólvan hála. Orvos folyamatos pihenést javasolt. A munkáltató nem tud ezekről csak annyiról, hogy várandós vagyok. Jön a lényeg. Szerdától már dolgoznom kéne. Tudom, hogy vigyázni kell magamra is meg a picire is, de dolgozni is szeretnék. Ha most elmegyek táppénzre akkor marad az hogy itthon ülök. Annyira nem tudom melyik lenne a jó döntés. Plusz azt sem tudom ha most felvesz a doki táppénzre akkor felmondhatnak e nekem úgy hogy októberig meghosszabítottak? Nemtudom mi legyen. Mármint ésszerűen tudom, hogy pihennem kellene de mégis dolgoznék is. Mennyire lenne fer velük szemben, hogy elrendezték a munkát és én meg táppénzre megyek?
tegnap 06:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is inkább otthon maradnék, egy konyhai munka nem könnyű, főleg egy kismamának, akinek problémája is volt. Még problémamentes terhesség mellett sem ajánlanám.
tegnap 14:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg a kockázatot. Majd dolgozol még eleget. 🙂 A munkáltatódnak mondd el, hogy mi a problémád, így, amilyen normális és őszinte stílusban itt leírtad, persze lehet, hogy örülni nem fog, de megérteni szerintem igen.
tegnap 17:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Annyit lehetsz táppénzen, amennyit dolgoztál előtte. Szóval nálad ez nem opció.
ma 06:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!