Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vennétek rózsaszín játékkonyhá...

Vennétek rózsaszín játékkonyhát, ha fiúk is vannak?

Figyelt kérdés
6.5 éves fiú, 2 éves lány, 2 hónapos fiú. A 2 évesnek lesz a szülinapja és kinéztünk egy nagy játékkonyhát, ami fehér és rózsaszín színben érhető el. A rózsaszín nagyon szép, csajos. A nagyobbik fiú egyértelműen a fehéret látja jobbnak, de ő ugye már nagyfiú. A lányunk kapja, de minden játék közös. Van egy nagy játszószobájuk. Szerintem játék közben nem nézik a színét. Ti megvennétek a rózsaszínt ilyen felállásban?
ma 17:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
A rózsaszínt venném, mert ez a lány ajándéka, a nagyfiút szerintem már nem is érdekli a játékkonyha.
ma 17:45
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Azt írja érdekli, ez furcsa is. Ennyi idős kisfiùkat más kéne érdekeljen.
ma 17:51
 3/18 anonim ***** válasza:
64%
A lány ajándéka vagyis rózsaszín lesz,ha nem tetszik a fiúnak akkor nem köteles játszani vele.
ma 18:04
 4/18 A kérdező kommentje:
Itt most a babára is gondoltam, mert ő is ezzel fog játszani. A nagyobbat már nem ez köti le, de a testvérével szoktak játszani. Maga a színt tartja "gáznak", mert látványos lesz a mérete miatt a szobában.😄
ma 18:12
 5/18 anonim ***** válasza:
85%

A fehéret venném.

Ha csak lányom lenne akkor is a fehéret venném. Attól, hogy kislány nem kell mindennek rózsaszínben úsznia, főleg 2 évesen amikor ennek még a gyerek nem is tulajdonít jelentőséget.

ma 18:14
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Én is a fehéret venném.
ma 18:19
 7/18 anonim ***** válasza:
79%

A fehéret venném, és nem azért mert a fiúhoz "nem illene" a rózsaszín, hanem mert csak. Egy konyhához sokkal jobban illik, ha nem émelyítő rózsaszín.

Fa kiskonyhánk van fehér előlappal, 3 évesen kapta a lányunk, 3,5 volt amikor az öccse született. Amikor kapta, még a nemét se tudtuk a kicsinek. Egyébként az öcsi kedvence is lett, már 7 hónaposan ott molyolt.

ma 18:23
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképpen fát vennék, mert nem akarok ennyi műanyag szemetet termelni. Ha 2 nm tömény rózsaszínről van szó akkor inkább a fehéret venném. A fiú babának tök mindegy lesz milyen színű a konyha.
ma 18:26
 9/18 A kérdező kommentje:
Fából van és egy nagy sarokkonyha. Nagyon kevés szürke párosul mindkét színhez.
ma 18:30
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
2 hònapos fiù ezzel fog játszani?
ma 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!