Ha van egy tök jó állapotú játékunk konkrétan egy pár éves rózsaszín kantaros hintalo amit a szegény gyerekeknek akarok valahogy adományozni hova kell elvinni?
Figyelt kérdés
Ujonan 20 e lenne így is el tudnám adni 5 10 e ért de az annyira nem fontos számomra inkább örüljön egy szegény sorsu kislány.en lányom már nagy aztán nem használja.
2-4 éves korig simán jó ajándék szerintem.
dec. 14. 15:03
1/6 anonim válasza:
Nálunk ilyenkor a védőnő segít vagy a családsegítő szolgálat.
2/6 anonim válasza:
Én ezt bevinném inkább egy bölcsibe vagy oviba. Felénk az adományokat leginkább pénzszerzésre használják a c-k. Vagy eladnám áron alul, akkor az új gazdája is örül, te meg beforgatod valami másba.
3/6 A kérdező kommentje:
Ja felraktam jofogasra 5 e ért (ujjonan 20 e ér) és amit kapok erte majd valami segélyszervezetnek adom egyszerűbb .. mint eljuttatni egy olyan rétegnek akikel nem alók kapcsolatban.
dec. 14. 22:52
4/6 anonim válasza:
Ennek a gyereked ovodája örülne nagyon.
5/6 A kérdező kommentje:
Nálunk elég jó igazából minden, 2 éve adták át felújítva az ovinkat játékok is újak nem szorulnak rá
De mondjuk ha elvinnem valami távolabbi kis faluba Somogy, Borsod vagy Nyírség, Ormánság ott nagyobb haszna lenne csak ugyebár messze van.
Remélem megveszik aztán akor mehet a pénz jótékonyságra meg várok 1 hetet aztán ha nem viszik el tényleg elviszem egy csaladasegitobe
dec. 15. 10:58
6/6 anonim válasza:
Ha pár napon belül nem viszik El akkor már csak tavaszi ünnepek elött Kellne El
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!