Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vennétek rózsaszín játékkonyhá...

Vennétek rózsaszín játékkonyhát, ha fiúk is vannak?

Figyelt kérdés
6.5 éves fiú, 2 éves lány, 2 hónapos fiú. A 2 évesnek lesz a szülinapja és kinéztünk egy nagy játékkonyhát, ami fehér és rózsaszín színben érhető el. A rózsaszín nagyon szép, csajos. A nagyobbik fiú egyértelműen a fehéret látja jobbnak, de ő ugye már nagyfiú. A lányunk kapja, de minden játék közös. Van egy nagy játszószobájuk. Szerintem játék közben nem nézik a színét. Ti megvennétek a rózsaszínt ilyen felállásban?
ma 17:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
#10 Igen, az a 2 hónapos fiú is egyszer 2 éves lesz...
ma 18:35
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem vennék rózsaszínt a lánynak sem, hacsak nem ez a kedvenc színe. A lányom pirosat kapott, az öccse is vígan használja és semmi bajuk vele. Lehet, hogy a kislánynak 3 évesen a kék vagy lila vagy zöld lesz a kedvence, akkor mit csinálsz? Kiegészítőkkel lehet lányossá tenni. Egy böhöm rózsaszín bútor viszont virít bármilyen szobában, nem bírnám nézni. A kislány kérte konkrétan ezt a konyhát vagy te gondoltad és még nem látta?
ma 18:36
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Utálom a rózsaszínt, úgyhogy semmiképp. A fehér tökéletes minden téren.
ma 18:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem.
ma 19:21
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
Én a fehéret venném, mert szerintem egy pink konyha elég csúnya lehet. A fiúknak mindegy lesz, fiús anyaként mondom.
ma 19:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

2-es: te ennyire ostoba vagy? " Ennyi idős kisfiùkat más kéne érdekeljen."

Miért kellene? Nem hallottál még férfi szakácsokról? Nem hallottál olyat, hogy teljesen átlagos férfi föz???

ma 19:24
 17/19 babyboom567 ***** válasza:
A fehéret venném, mert nem szeretem a rózsaszínt ekkora méretben,és évekig.Mondom ezt úgy,hogy baromira nem érdekelt,hogy ki mit gondol, én a fiúra is ráadtam a rózsaszín dínós bodyt mikor baba volt,vagy most a suliba is vannak pl sünis füzet, vagy pónis radír,meg van rózsaszín főzőcskés edényei,és babázni is szoktunk, meg gyöngyöt is fűzünk.De a sok "lányos" kiegészítő bármikor lecserélhető fiúsra, ha a gyerekemnek nem tetszene,de azért játékkonyhát nem vesz az ember pár havonta.
ma 19:30
 18/19 anonim ***** válasza:

1. Rózsaszín játékkonyhát soha nem vennék, teljesen irreális és a tetejében ronda is.

2. Teljesen mindegy, mi a gyerek neme, egy játékkonyha mindig jó dolog.

ma 19:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is a fehéret venném csak lánynak is. Tehát nem csak a fiúk miatt írom, hanem amúgy sem vennék rózsaszínt. De így, hogy majd egyszer a 2 hónapos fiú megörökli, csak a fehéret.
ma 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!