Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 éves gyermeketeknek engedné...

10 éves gyermeketeknek engednétek, hogy a tiktokra posztoljon videókat nyilvános fiókra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már nagyjából ennél a korosztálynál is megszokott, hogy nézik a tiktokot, de engednétek is, hogy posztolgasson egy ekkora gyerek?

A nővérem fia rendszeresen rak ki magáról tartalmakat. Persze elég gyermeteg dolgokat, semmi rosszat, de én ezt szerintem akkor sem engedném. Pláne azért nem mert bárki nézegetheti, írhat neki.

febr. 7. 15:09
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem.
febr. 7. 15:09
 2/29 anonim ***** válasza:
90%

11 éves a lányom és tik tok sincs neki letöltve nemhogy videókat töltsön fel bárhová is.

Biztos nem engednem.

febr. 7. 15:15
 3/29 anonim ***** válasza:
45%
Szidjuk is egy jót a nővéred gyereknevelését. :D
febr. 7. 15:17
 4/29 anonim ***** válasza:
92%
Nem, de nem is engedi ezt hivatalosan egy oldal sem.
febr. 7. 15:19
 5/29 A kérdező kommentje:

#3 Én nem szidni akarom, csak kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire normális már.

Mert amikor én voltam kiskamasz, akkoriban robbant be a facebook, oda is csak néhányunknak engedtek posztolni a szülők. Sajnos nekem is, utólag mondom ezt, mert nem kellett volna mindent közzétennem, de ezt egy 10-12 éves gyerek még nem fogja fel. Ezért kell ilyenkor a szülőnek mérlegelni.

A szülő dolga, de felelőtlenség. Az apja meg még büszke is rá, hogy igen, exhibiconista a gyerek, lehet, hogy színész vagy ismert lesz, mert imád szerepelni, hát hagyják is ők szerepelni. 🤷🏼‍♀️

febr. 7. 15:20
 6/29 anonim ***** válasza:
30%

Nem.

De annak sem örülnék, ha a testvérem vadidegenekkel, nyilvánosan beszélné ki, hogyan nevelem a gyerekemet. Tudod, a magamutogatásnak is több megtestesülése van.

febr. 7. 15:26
 7/29 A kérdező kommentje:

Ez egy név nélküli fórum. És inkább kérdezésnek hívnám.

Nincsenek nagyon olyan ismerőseim, akiknek ekkora gyereke lenne és közvéleményt tudnék kutatni.

febr. 7. 15:28
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Engedékeny vagyok kütyü témában, de tik-tokja nincs a fiunknak és nem tölthet fel videót sehova. Osztálytársai YouTube csatornákat csinálnak és oda töltenek fel. (11 évesek)

febr. 7. 15:30
 9/29 anonim ***** válasza:
11%
Minél hamarabb elkezdi annál hamarabb fog befutni tiktoker sztárként.
febr. 7. 15:33
 10/29 anonim ***** válasza:
84%
Semmilyen felületre nen engednék feltöltögetni semmit ennyi idős gyereknek. Meg kiskamasznak sem.
febr. 7. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!