Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 10 éves gyermeketeknek engedné...

10 éves gyermeketeknek engednétek, hogy a tiktokra posztoljon videókat nyilvános fiókra?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy már nagyjából ennél a korosztálynál is megszokott, hogy nézik a tiktokot, de engednétek is, hogy posztolgasson egy ekkora gyerek?

A nővérem fia rendszeresen rak ki magáról tartalmakat. Persze elég gyermeteg dolgokat, semmi rosszat, de én ezt szerintem akkor sem engedném. Pláne azért nem mert bárki nézegetheti, írhat neki.

ma 15:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
ma 15:09
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

11 éves a lányom és tik tok sincs neki letöltve nemhogy videókat töltsön fel bárhová is.

Biztos nem engednem.

ma 15:15
 3/20 anonim ***** válasza:
55%
Szidjuk is egy jót a nővéred gyereknevelését. :D
ma 15:17
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de nem is engedi ezt hivatalosan egy oldal sem.
ma 15:19
 5/20 A kérdező kommentje:

#3 Én nem szidni akarom, csak kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire normális már.

Mert amikor én voltam kiskamasz, akkoriban robbant be a facebook, oda is csak néhányunknak engedtek posztolni a szülők. Sajnos nekem is, utólag mondom ezt, mert nem kellett volna mindent közzétennem, de ezt egy 10-12 éves gyerek még nem fogja fel. Ezért kell ilyenkor a szülőnek mérlegelni.

A szülő dolga, de felelőtlenség. Az apja meg még büszke is rá, hogy igen, exhibiconista a gyerek, lehet, hogy színész vagy ismert lesz, mert imád szerepelni, hát hagyják is ők szerepelni. 🤷🏼‍♀️

ma 15:20
 6/20 anonim ***** válasza:
54%

Nem.

De annak sem örülnék, ha a testvérem vadidegenekkel, nyilvánosan beszélné ki, hogyan nevelem a gyerekemet. Tudod, a magamutogatásnak is több megtestesülése van.

ma 15:26
 7/20 A kérdező kommentje:

Ez egy név nélküli fórum. És inkább kérdezésnek hívnám.

Nincsenek nagyon olyan ismerőseim, akiknek ekkora gyereke lenne és közvéleményt tudnék kutatni.

ma 15:28
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Engedékeny vagyok kütyü témában, de tik-tokja nincs a fiunknak és nem tölthet fel videót sehova. Osztálytársai YouTube csatornákat csinálnak és oda töltenek fel. (11 évesek)

ma 15:30
 9/20 anonim ***** válasza:
15%
Minél hamarabb elkezdi annál hamarabb fog befutni tiktoker sztárként.
ma 15:33
 10/20 anonim ***** válasza:
88%
Semmilyen felületre nen engednék feltöltögetni semmit ennyi idős gyereknek. Meg kiskamasznak sem.
ma 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!